Sunday, February 19, 2017

Bila Anak Dara Dah Ada Instagram....


Hi korang...
Selamat berhari minggu..haaa..baru ok hp aku...baru senang hati..tp sayangnya aku x leh nak buat entry guna google chrome dh...aku kena guna browser je..x tau la knp bila aku masukkan gambar kat draft server rejected katanya...maybe ada certain apps google aku dh uninstall dan aku tak leh nak recall semula...
Well hari ni aku nak citer pasal anak dara kesayangan aku yang dah ada instagram...bukan main lagi...sejak dh dpt hp GT Mobile 888 hadiah dari mama terus dia install instagram..mintak jugak install FB...but if FB is a big NO la jawapan mama...tu semua gambar2 kat dlm ig dia tu amik guna GT Mobile 888...cantik2 gambarnya kan...x tau la apa apps dia guna buat gambar2 dia tu..mmg bukan zaman mama la edit2 gambar jafi ghupe hantu bagai...pandai plak dia swafoto macam tu ha...pas tu paksa2 aku like...haih..dh besar dh anak dara aku ...sabar jer la..tapi as a mom..memang lau pantau la ig dia ni...mana ada yg pelik2 aku suruh delete je...whatsaap sia pun aku pantau...x nak macam2 plak nanti....well dh beberapa hari ni aku senyap xde banyak entry..lepas ni im back on track...s

See ya.....next entry....

17 comments:

  1. Comel je paksa like tu. Tapi betul lah budak2 skrg pandai bab2 edit ni. Ana tau yg basic je. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak sekarang memang dah terdedah dengan teknologi..

      Delete
  2. Owh guna apps ke...ingat make up sendiri macam hantu tu...qiya lagi la tak pandai nak edit-edit ni. Memang original la semua. Hahaha

    ReplyDelete
  3. dah meningkat remaja maknanya tu :)

    ReplyDelete
  4. amboi...suka la dia tu ya...dpt hp baru... :)

    ReplyDelete
  5. Wah. Rajin ler mama nyer melayan.
    Anak2 dara aida now wasap only.
    1 henfon share 2 beradik.
    Wasap pun diorang aktif.
    Grup skola lah. Grup tuisyen. Grup bukan main byk!
    Fb no no no...

    ReplyDelete
  6. Hehehe biasa laa kak..anak2 bila dah besar semua dia nak buat...sama la macam insyirah .. ada fak instagram tapi PRIVATE..

    ReplyDelete
  7. Masa ni tetiba lak rasa Purba.. huhuhu.. anak kita dah mula membesar kan SA..

    ReplyDelete
  8. anak2 sekarang advance dr mama

    ReplyDelete
  9. Hihi biasala tu kak bila anak dara dah besar. Pejam celik ehh dah besar dah. Memang betul tu kak, walaupun anak kita dah besar pemantaun daripada ibu bapa tu paling penting. Dengan siapa anak kita berkawan memang semua kena pantau. Zaman sekarang ni tak macam zaman dulu-dulu. Teknologi dah makin canggih

    ReplyDelete
  10. Haha. Paksa like tu yang tak boleh tahan tu. Semoga membesar dengan sihatnya ^^

    ReplyDelete
  11. umi saya pun selalu check phone..bagus lah kalau mak ayah pantau pergerakan anak-anak kn..

    ReplyDelete
  12. Budak ni memang kena pantau apa yang dia buat.. Takut yang bukan bukan pula yang jadi

    ReplyDelete
  13. Anak-anak sekarang nie memang advance sikit.. Kak Sue nie semua anak tengah meningkat remaja, memang kena rajin pantau..

    ReplyDelete
  14. hahahaha~ sabar eh kak.. dalam masa yang sama kena pantau..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah