Monday, January 1, 2018

Selamat Tahun Baru 2018

Yeay....Kita dh masuk tahun baru...macam sekejap sangat la tahun 2017... rasa macam tak puas je lagi..biasa la hujung tahun nak plak hari terakhir..ramai yang keluar sana sini dengan family, kawan-kawan malah dengan orang tersayang..


SA seperti tahun-tahun lepas memang tak kemana..memang tak pernah sambut..cuma lepak depan tv layan apa citer best..kebetulan mak SA tak sihat..so just jaga mak je...ada yang anggap SA ni looser...biar la apa orang nak cakap..keluarga adalah yang utama especially parent SA dan anak...i dont give a damn with whatever negatif thing comes around me..


Di kesempatan ini SA nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang membuatkan SA happy sepanjang tahun 2017..walau tak banyak kenangan yang meletop tapi SA bangga dengan pencapaian SA sepanjang tahun 2017...kepada semua kawan-kawan blogger yang saling membantu SA dalam merealisasikan impian SA selama ini..really appreciated...

New Year Resolution



Sentuh bab azam..rasanya SA takde azam baru untuk 2018..SA x nak letak apa-apa target pun..semoga kejayaan dan kebahagian akan datang dalam hidup SA..sambung azam tahun-tahun sudah la nampaknya..2018 agak mencabar dari segi kerjaya, dunia blogging dan juga peribadi..2018 akan menyaksikan SA mula melangkah ke alam 40an which is where my life is begin...SA cuma harapkan yang indah-indah..kesihatan yang baik dan dapat luangkan banyak masa dengan satu-satunya harta dunia akhirat SA...

Selamat Tahun Baru 2018 buat semua....

16 comments:

  1. Selamat Tahun Baru 2018 SA. :)
    Semoga dimurahkan rezeki selalu. Diberikan kesihatan yang baik.
    Keep on blogging!

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru SA, semoga sukses di tahun 2018 ni.

    ReplyDelete
  3. Selamat Tahun Baru SA.. semoga tahun nie lebih baik dari tahun sebelumnya. Kak Sue pun tak kemana-mana, berkumpul dengan keluarga mertua ja malam tadi..

    ReplyDelete
  4. Samalah kita kak.. x sambut Dan xde Azam. Doa hari2 Tu Kira Azam juga Kan. Selamat tahun baru kak

    ReplyDelete
  5. Selamat Tahun Baru kak. Saya pun tak ada specific azam. CUma LIFE MUST GO ON je hehehe

    ReplyDelete
  6. happy new year...sama la tk ke mana pn...tkmo stuck dlm jammed

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baru kak SA.. semoga tahun ni memberikan banyak kebaikan pada akak ya.. hopefully a new start!

    ReplyDelete
  8. Selamat Tahun Baru !
    Semoga tercapai segala hasrat....AMIN.
    Semoga kehidupan diberkatiNYA dan be nice ~ hehe

    Alahh, dok rumah celebrate tahun baru pon ok.... xde looser mana ponnnn~
    40 an mudo lagiii... tengok che ta....ahahaha~

    ReplyDelete
  9. Tahun Baru 2018 - ai sambut sebab my anniversary.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. Semoga 2018 ini akan menjadi tahun yang lebih baik buat akak dari sebelum ini.. (walau dah separuh tahun, nak wish juga..)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah