Tuesday, January 30, 2018

Selamat Pengantin Baru Officemate Joe & Ecah

Hi korang...

Kahwin jugak akhirnya pasangan yang kami warga Malakoff tunggu - tunggu perkahwinan mereka..not me okey...i'm not ready yet..eh...hahahaha...well majlis berlangsung dengan meriah di sebuah lokasi di Airpark Bungalow Wedding di Pulau Meranti Puchong pada 20 Jan 2018 yang lepas. Alaaaaa...apesal cantik sangat tempat ni...jeles tau...terus nak ajak cik abg kawen cepat..hahaha....

Ramai gak kawan- kawan opis seawal mungkin dah sampai...SA plak dengan pasangan sampai dalam pukul 1.40 tengahari macam tu..takde la lewat sangat cuma kami berdua nak kena cepat sebab SA nak ke event blogging selepas tu..sebab dah janji dengan Ecah nak datang, itu yang pergi jugak.Sayangnya SA sempat makan je..SA tak sempat nak bergambar dengan pengantin...sedih tau...


Antara kawan opis yang sampai awal Kay, Amir dan Sue


Jeles la tgok gambar korang


ni sebahagian kawan- kawan opis lagi..


Dah- dah...cukup2 la posing...


bukan main korang amik gambar..bikin iollss jeles


Segak bergaya Joe di singgahsana...ko tak berdebar ke time ni Joe



Cantiknya Ecah...baju meletop wehhh....


Apapun selamat pengantin baru buat Joe dan Ecah..Kak Rizz doakan adik2 Kak Rizz ni bahagia hingga ke Jannah. Harap both of you suka hadiah yang kami semua belikan.Cepat- cepat beri Kak Rizz anak buah...hehehehe..

Tengok orang kahwin ni kan...terus rasa nak kahwin...tapi diri sendiri tak bersedia lagi..apa kess???

11 comments:

  1. Selamat pengantin baru buT officemate kak SA. .miza tunggu nasi minyak akk ne hehe 😘

    ReplyDelete
  2. Selamat pengantin baru buat kedua mempelai

    ReplyDelete
  3. Tahniah kpd perantin. Suka tgk perantin time kenduri kahwin

    ReplyDelete
  4. Takpe SA, nanti SA kawin posing lebih2 ea.. hahaa :P

    ReplyDelete
  5. Selamat Pengantin Baru buat opismate SA.. Moga kekal bahagia hingga ke syurga.. Amin

    ReplyDelete
  6. Selamat Pengantin Baru... Buat kawan Office SA.. aka Kak Rizz

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah