Monday, January 1, 2018

Pemenang Top Komentator December 2017

Permulaan tahun baru yang sangat memberangsangkan..hari ni SA nak umumkan pemenang top komentator December dan yang terakhir untuk tahun  2017...program ini akan SA teruskan untuk 2018 macam biasa sebab mendapat sambutan hangat dari kawan- kawan, readers dan followers. Rasanya dah lama jugak SA buat contest Top Komentator ni dan dah ramai juga yang berjaya memenangi hadiah utama setiap bulan.


Pemenang nya adalah Nona Qiyah...tahniah Nona Qiyah..terima kasih sebab rajin datang komen..sila emailkan details anda di  Suriaamanda@yahoo.com. Tajuk email Pemenang Top Komentator December 2017

Seperti sedia maklum SA akan bagi hadiah notebook ( buku nota) kaler pink...

Tahniah buat Nona Qiyah sekali lagi dan kepada yang x menang, jangan putus asa...teruskan usaha anda...terima kasih diatas kesudian anda meninggalkan komen di setiap entry SA... terima kasih yang tak terhingga..Jasa anda sangat- sangat SA hargai..seronok bila ramai singgah baca entry dan tinggalkan jejak..

Selamat Tahun Baru

19 comments:

  1. Tahniah buat pemenang.. Semoga sis SA akan dimurahkan lagi rezeki..

    ReplyDelete
  2. Tahniah nona. Ana dah out of chart terus tu kak. Aishh x boleh jadi ni.

    ReplyDelete
  3. wah tahniah pada top komentor!

    ReplyDelete
  4. Wahhh...tahniah buat pemenang. Rejeki tahun baru..:D

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada meletop komentator

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada pemenang.. 😊

    ReplyDelete
  7. tahniah buat nona.. terbaiklah top 10 ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank You~ ehhee...memang nak sangat..dahla colour pinkk tuu ~

      Delete
    2. Alhamdulillah.......dapat jugakkkk akhirnya..hahaha...Thanks !
      Done email ye :)

      Delete
    3. Nona, dah dapat email..tapi alamat tak bagi...hehehehe

      Delete
  8. Tahniah kepada pemenang, boleh cecah no.2 jer. Takper try lagi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah