Wednesday, January 17, 2018

Hadiah Top Komentator January 2018

Hi korang....

Tadaaaaa...cantik tak....cantik kan...last notebook yang SA nak bagi kat Top Komentator January 2018. Bulan February 2018 nanti SA nak cari hadiah lain plak...



Yang bestnya notebook ni dia takde calendar macam sesetengah planner so korang boleh simpan lama atau terus je guna nak buat buku resepi ke..buku catat hutang orang ke..opps...hehehe.. at least korang boleh buat sesuatu la ngan notebook a.k.a planner gak ni..nak jadikan diary pun boleh tapi ada ke yang masih tulis diary zaman ni....sebelum ni SA bagi yang kaler pink kan untuk top komentator last month...yang pink tu memang sweet je..

Next SA tengah cari hadiah apa nak bagi..maybe hadiah yang boleh ingatkan korang kat SA...hek eleh..ada ke yang ingat..hahahaha...apapun SA akan bagi hadiah yang lebih kepada memorable la..asal korang tengok je hadiah tu korang ingat..oh..ni SA yang bagi masa aku jadi top komentator..SA dah nampak dah apa yang nak bagi..SA x nak bagi duit cash sebab duit boleh cepat habis kan..lain la bagi duit cash korang framekan..hahaha...

Okey la...ada ke yang nak notebook kaler kuning ke mustard ke tak sure ni...kalau ada..meh la singgah komen banyak- banyak..1hb  nanti SA announce. Yang dah menang bagi peluang orang lain plak eh...

Kita tengok siapa yang kena bulan ni...masih banyak masa lagi untuk korang start komen...

All the best....

21 comments:

  1. Wahhh siapakah insan bertuah itu??

    ReplyDelete
  2. Wah cantik note book nie SA, rezeki sapa pulak kali nie kan..

    ReplyDelete
  3. nice book.. menyerlah warna kuning. hehe

    ReplyDelete
  4. Ok2, saya cuba kurangkan komen..muahahaha~
    Haa, rembat jangan tak rembat..... FREE je tuh

    ReplyDelete
  5. kita tengok siapa yang bertuah tu nanti. Murah rezeki kak Sa suka bagi hadiah kat orang

    ReplyDelete
  6. Wow... siapalah yang dapat kan... kaler kuning cantik merecikk... :)

    ReplyDelete
  7. Utk saya ke Tu? Haha.. cantiknya kak

    ReplyDelete
  8. Tahniah in advance pada yg bakal dpt notebook cantik ni.

    ReplyDelete
  9. waaaa... cantiknya warna dia ceria...

    ReplyDelete
  10. wah.. tahniah lah buat yang menang.. TB pun berkenan tengok.. hehehe.. ada lebih tak.. huhuhu.. haha gurau je.. bagus kak SA buat hadiah macam ni utnuk top komentar

    ReplyDelete
  11. Skg ni bnyk event pg yg bg notebook... saya pun bagi kawan2 yg nak ...

    ReplyDelete
  12. tak terkejar la aida top komen kat sini :)
    hmmm ntah bila hu hu hu :(

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah