Tuesday, January 16, 2018

Masker Muka RM1 Je.....

Hi korang,

Baru- baru ni SA pi Seremban Prima..saje buang masa jenjalan ngan anak dara SA tu..then lepak- lepak makan sambil window shopping. Lebih kepada melayan anak dara tu la..ternampak plak kiosk SAVEE ni dan memang biasa nampak la kan...banyak gak product yang diorang jual antaranya face mask ni la..before this SA nampak rakan blogger FIEZA SANI ada share kat Instagram..terus rasa nak beli...memandangkan SA ni jenis takde masa yang banyak untuk bab kecantikkan..terus beli 10 keping..2 keping untuk each face mask..lepas je SA beli kaunter tu terus tutup..tutup means dia simpan semua face mask tu and keluarkan product lain plak..hehehe..x tau la apasal..tapi SA nak tekankan disini...Masker muka adalah asas bagi penjagaan wajah...


Plastik dia pun SA suka..simpan sampai sekarang


Tadaaaaaa.....


Nano Platinum Placenta


Sleeping Paper Mask Charcoal - Boleh terus tertidur kot kalau guna..eh...


Sleeping paper mask Milk plak...


Sleeping Mask Bitter Melon


3D paper mask series Apple - anti ageing

SA baru guna yang 3D paper mask tu..anti- ageing sangat..ye la uolls..umur hakak ni dah nak masuk 40 tahun ni...so kena la start jaga luaran dan dalaman..muahahahaha...tua dah hakak ko kan...apapun kesihatan memang diutamakan...masuk 40an memang best..life begins at 40 konon..tapi nak kekal muda dan nak sihat selalu semua kena jaga...kalau tak mereput la ko SA di tepi bucu katil...dari dulu takde masa...takde masa...la ni dah nampak skit2 dah sebab musabab kenapa badan naik, kenapa muka banyak jerawat, kenapa itu ini masalah dah timbul...semua kena ada effort..kalau pemalas lipas memang la macam- macam hal pada diri sendiri...sedey....tak percaya SA nak masuk 40 tahun?
ye korang.....SA korang ni nampak je muda..umur dah tua dah....ai is sedar diri hoke...

Korang...adik - adik..hakak- hakak dan abang- abang pun...jaga kesihatan luaran dan dalaman...jangan nak salahkan hormon plak kalau dah macam- macam masalah timbul...yang penting badan kena cukup air dan jaga pemakanan...ok?

Sharing is caring....

31 comments:

  1. haha..pengaruh blogger gitu..saya pun terpengaruh dengan aiin le ni..

    ReplyDelete
  2. haha..pengaruh blogger gitu..saya pun terpengaruh dengan aiin le ni..

    ReplyDelete
  3. murahnya kak, best kalau dapat ni

    ReplyDelete
  4. betul..paling penting pemakanan lah kena jaga especially bila umur dah bertambah..bila umur bertambah, metabolisme kan dah kurang..

    ReplyDelete
  5. Wah murahnya mask ni. X jumpa kt tempat lain ni

    ReplyDelete
  6. banyak nya ..hahha..alang2 dah sampai tu beli banyak terus lagi senang..

    ReplyDelete
  7. Ya Allah.. gigil tengok Mask ni semua .. awat la tayang kat sini.. TB dah gigil nak beli tapi lum beli2 lagi.. tengah giler dengan mask sekarang ni.. huhuhu

    ReplyDelete
  8. murahnya.. kalau sy dah borong semua kak.. hahaha

    ReplyDelete
  9. wahhh.. murahnya... makin cantik lah SA lepas ni...hahaa

    ReplyDelete
  10. Best kan pakai mask camnih, sejuk pon sejukk..ehhehee~ Nona suka gak..tp x jumpa harga RM1 ponn, jealous nya Iols~

    Kadang ada yang cute miut tau packaging nya, geramm je nak rembat..huhu

    ReplyDelete
  11. Penjagaan kesihatan memang perlu diutamakan.

    ReplyDelete
  12. Bestnya . Apply sleeping mask tiap- tiap malam

    ReplyDelete
  13. Best guna ni. Murah pula tu. Memang kena grab banyak la jawabnya kan hehe

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  14. Banyak tu mask, murah-murah pulak tu. Kalau kinah ni mau rambang mata nak pilih yang mana hihi

    ReplyDelete
  15. wow..anti aging ... Sal suka gak sebab masuk je 3 series , huhuhu fahamla semua timbul dah. Tapi part pakai mask ni yang kadang tu ngelat sebab 'M' ..

    ReplyDelete
  16. wa nice. I love affordable face mask

    ReplyDelete
  17. murahnyaa....kalau ayu memang memborong...best best

    ReplyDelete
  18. Oh brand Savee ni ke? dulu2 pernah beli masa dia buat promo kat stesen lrt bandar tasik selatan. Dorang memang suka buka booth dekat situ. Memang murah2 pun dorang jual.

    ReplyDelete
  19. Best pakai mask.. Zaza suka... KLau zaza pun beli banyak2 hehe

    ReplyDelete
  20. Dah RM1 je, mesti kena borong. Saya pun jarang-jarang pakai masker. Padahal banyak je ada kat rumah. Lepas ni kena rajinkan diri bermasker untuk kulit. Btw, brand Savee ni memang selalu dengar. Noted, kita akan rajin minum air putih jugak.

    ReplyDelete
  21. Produk SAVEE Lia suka beli juga sebab menarik sangat. Murah2 plak tu. Semua jenis masker ada kan. takpe umur 40 pun janji hot & gojes.

    ReplyDelete
  22. RM1 je sekeping? Wow..penjimatan habis..

    Tapi tak pernah gun lagi masket bagai ni..senang hidup jdi lelaki ni kan hehehe

    ReplyDelete
  23. Wahhhh... Tersangat murah ni. Nak kena cari kiosk savee ni ☺

    ReplyDelete
  24. sha takpernah jumpa lagi kat luar, haritu pernah beli online mask ni

    ReplyDelete
  25. Murahnya SA.. macam best pulak pakai mask kan, nak kena cari nie..

    ReplyDelete
  26. Best betul kalau dapat pakai mask.. Rasa ohsem je.. Tapi tulah.. Tak berapa nak rajin.. Hehehe..

    ReplyDelete
  27. ahahaha,.betul dah tu,.badan kena jaga, baik lelaki atau yg perempuan

    ReplyDelete
  28. kena ikut fair period dia!
    saya suka beli body care dia jugak!

    ReplyDelete
  29. Wah banyaknya mask akak beli. Kalao murah mcm ni sy oun borong semua

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah