Thursday, September 13, 2018

Cuti Hari Pertama Lepak Mamak

Hi korang...

How was your holiday last week? best tak? ke ada yang tak kemana- mana..SA pada mulanya memang x nak kemana-mana tapi ada event plak hari Sabtu tu..so dari event tu terus balik Seremban..takde la lambat sangat tapi sampai Seremban dalam pukul 6pm macam tu..SA terus ajak diorang lepak mamak..mula- mulanya SA dan Mak, Abah and Dania je..tapi adik SA call tanya kat mana..bila cakap kami lepak mamak..terus diorang nak join...tu yang jadi ramai tu..hehehe...biasa la bila lepak mamak kat Restoran Negeri yang terkenal kat bandar Seremban ni...memang diorang makan roti canai dan mee goreng mamak la..SA layan minum nescafe tarik je...tak makan sebab dah kenyang makan masa kat event...


Budak manja atuk ni...asal nampak atuk je..memang berkepit..lepas tu asal suap jer makanan sure menganga...


Mak nampak sipi- sipi je..


Ni la family adik SA...Lisa dan 2 anak kembar serta suami..Aidan kat Atuk


Aidan umur baru 1 tahun lebih...blom pandai bercakap tapi faham apa orang cakap..



Lighting dalam kedai mamak ni tak cantik la...





Itulah cerita hari pertama cuti panjang kami...esoknya kami nak pi berkelah kat Pantai Teluk Kemang..so plan masak simple2 je...takde nak amsak banyak..just masak pasta, nasi lemak dan sandwich..lagipun kami pergi tak lama..sekejap jer sebab pukul 3 mak nak dialysis kan..so cerita kami berkelah nanti SA update kemudian...sebenarnya cuti panjang- panjang ni duit mengalir macam air kan...tapi alhamdulillah masih boleh manage..hehehe...

8 comments:

  1. Woohoo! Nice post. hehe. Yang suka baca kisah travel boleh visit my blog taww! Jangan lupa follow blog saya. Done follow your blog! hee BLOG SYAZA REDZUU (BACA SINI)

    ReplyDelete
  2. Sebaya Daim Aidan tu ye. Seronok berkumpul ni kak...

    ReplyDelete
  3. kita pun xg mana2 kak..fulus kurang. main masak2 kat rumah jer la..hihi

    ReplyDelete
  4. Best lepak kedsi mamak ni, kita pun boleh jd leka...janji kuar dr umh kan...��

    ReplyDelete
  5. saya kalau balik seremban suka lepak dekat mamak area dataran senawang :D

    ReplyDelete
  6. hihihi kedai mamak wajib melawat kannn..

    ReplyDelete
  7. macam ai.. En. Hb ai dengan dak Adik paling suka lepak mamak..

    ReplyDelete
  8. Memang manja dengan atuk ye aidan nie... comel je..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah