Saturday, September 1, 2018

Pemenang Top Komentator August 2018

Hi korang...

Its September!!!!!

Tinggal 3 bulan jer lagi kita nak masuk 2019 kan...ah..lama lagi tu...well seperti yang SA janjikan...hari ni SA nak umumkan pemenang Top Komentator blog SA untuk bulan August yang lepas..


Setinggi tahniah SA nak ucapkan kepada Illya Leya ..terima kasih kerana sudi dan rajin singgah blog SA ni ..macam biasa email details di Suriaamanda@yahoo.com..

So hari ni SA open contest ini untuk mencari Top Komentator September 2018..bulan ni nak cari hadiah istimewa skit memandangkan bulan ni adalah bulan kelahiran anak dara SA...hadiah apa tu?

Tungguuuu.......

19 comments:

  1. tahniah! rasa geram je bila dgr ada hadiah istimewa tapi semua entry SA sha dah komen eh hehehehe

    ReplyDelete
  2. wahhh, seronoknyaaa...lepas ni kena selalu komen dekat blog SA.. nak rebut hadiah istimewa tuuuu..hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada pengomen tegar blog SA

    ReplyDelete
  4. Wahhhh...2nd time... Hehe..tq kepada penganjur a.k.a. Kak SA yg rajin buat contest..

    ReplyDelete
  5. wahhh tahniah kak leya! Tak sabarnya nak tunggu hadiah misteri September ni :D

    ReplyDelete
  6. Tahniah Top Komentator August! Leya yang top meletop...dan mengomen

    ReplyDelete
  7. Tahniah pada semua pemenang top commentator.. Korang memang happening.. =)

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat Illya Leya...
    Semoga makin murah rezeki kak SA.. Aamiin..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah