Friday, September 7, 2018

Tonton Wayang Munafik 2 Dengan Mak Abah & Dania

Hi korang...

Last week cuti panjang 3 hari...amboi bukan main seronok masing- masing kan..macam- macam plan SA tengok korang update blog..ada buat BBQ la...ada yang pi jenjalan la...cuma SA tak kemana la..lepak mereput kat rumah sampai stress..Ahad tu ajak Mak Abah dan Dania pi tengok MUNAFIK2 kat Palm Mall...Kesian kami tak kemana- mana..memandangkan mak tak berapa nak sihat kan..tapi sibuk nak pi tengok citer munafik..sedangkan ramai lagi yang munafik di sekeliling kami..#eh...ok takde kena mengena...haaa...korang ada pergi dating ngan Mak Abah korang tengok wayang...pi ngan bopren or gepren jer kan...sesekali kalau korang bawak parent korang tengok wayang macam ni..best oii...orang tua pun perlukan hiburan jugak...

So pergi la kami 4 beranak ke Palm Mall seawal 10 pagi semata nak dapatkan tiket best..hahaha...sekali sampai je kat panggung ramai beratur..pfttttttt.......bengang gak la..sebab kalau tak kena langgar keta kami kat traffic light sure kami sampai cepat..tapi GSC Palm Mall terbaik la..tengok2 ada banyak tayangan ko..dan time pun dekat- dekat...patut la Syamsul Yusof nyer film ni cecah puluh2 juta...ramai dapat tengok...so SA dapat beli tiket utk tayangan pukul 11 pagi..masa tu dah pukul 10.45 pagi...tunggu kejap jer kan...


SA perasan ramai student asrama yang tengok sebab semua pakai baju outing..


Alaaa..gegar plak gambar...tp korang nampak kan berderet tayangan tu ha...


4 ticket cost me RM40 hehehe..RM 10 sorang



Mak ngan cucu kesayangan dia..nampak dah besar betul awak kakak Dania


yesza...checked MUNAFIK2

Korang dah tengok ke...nak SA citer tak?

Alaaa...spoiled plak nanti kalau SA citer korang yang blom tengok dah tahu kan...

Tapi nak bagi tau jugak...Maya Karin berlakon best..tip top...Nasir Bilal Khan pun menjiwai watak sampai SA rasa nak pijak2 dia...

Siapa tak kuat semangat jangan tengok...sebabnya banyak terkejut- terkejut..SA risau jer ngan mak SA...takut jantung dia plak masalah kan..dah la dia buat bypass 2 tahun lepas...so far alhamdulillah mak ok...cuma Dania jer kejap2 terperanjat...hahaha...

Eh korang yang blom tengok better pi tengok la...best..SA bagi 4/5 Bintang..

Dengarnya kutipan bakal mengatasi HKL kan?

15 comments:

  1. Alahai dah tengok...bestnya nak tengok tapi takutttt

    ReplyDelete
  2. peluang ada nak pergi tapi rasanya terpaksa batalkan niat tu la...
    sbbnya nieyl bukan org yg berani tgk cter² yg ade makhluk asing ni...
    nanti akan terbawa-bawa dalam tidur...kesian pula en.suami kena jaga malam hehehe

    ReplyDelete
  3. Betul tu Kak SA. Lebih baik dan aman jalan² dengan family... Susah senang kita pun dgn family. Bukan org lain.. Eh..tiber.. Ermmm..leya lom tengok lg.. Nanti nak suruh jugak ajak otomen tgk..hehe..

    ReplyDelete
  4. Best ye kak,,,saya nak tgk tapi saya penakutttt

    ReplyDelete
  5. Wahh Mak SA pun dah tonton ye, kak ana kannnn filem seram memang tak payah ajak tak akan pii punyaaa huhu :)

    ReplyDelete
  6. Cik Ash tak g mana gak kak SA duk rumah suami kerja xde cuti.. Huhuhu tengok cerita kat rumah baca org update pasal munafik 2 teringin nak p tengok x taw bila suami free huhuhu

    ReplyDelete
  7. taktengok lagi huwa! taksempat tak kena masa semua lah! harap ada rezeki nak tengok

    ReplyDelete
  8. Teringin tapi tak berkesempatan lagi uhuhu...

    ReplyDelete
  9. Kak Sue belum tengok SA.. Adik, anak akak yang bongsu dah ajak dah tengok. Bila entah nak pergi..

    ReplyDelete
  10. Dah tengok.. 2 kali repeat. Heee syoknya kak SA siap ajak mak abah

    ReplyDelete
  11. Nani tengok jugak dah baru ni dekat KLCC tapi tu lah banyak scene yang buat Nani tutup muka. Hahahah! Dasar penakut tapi gedik jugak nak tengok.

    ReplyDelete
  12. wah tahan juga mak kak SA tengok citer macam ni.. kuat semangat dia

    ReplyDelete
  13. Dak Kakak je dah tengok filem ni.. ai tak tengok lagi sebab takde geng. En. Hb tak minat filem2 macam ni.. huhuhu..

    ReplyDelete
  14. nak g tgk tapi husband taknak.. dia tak bagi tgk...

    ReplyDelete
  15. Tak berani nak tengok.. kikiki.. Kang pengsan dalam panggung tapi memang tayang filem ini berderet-deret siap pawagam tambah waktu tayangan lagi..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah