Thursday, September 13, 2018

Kekalkan Tenaga Harian Anda Dengan C-Hat Coffee

Hi korang...

Siapa suka coffee? pernah dengar coffee yang mengandungi Habbatus Sauda, Chia Seeds, Arabic Gum, Ekstrak Rerama dan Kurma? Haaa..ni SA nak perkenalkan dengan korang C-Hat Coffee yang menggabungkan ekstrak herba dan pemakanan sunnah.Aroma Coffee dia memang memikat..nak plak apabila SA bancuh segelas kat office waktu pagi. Semerbak bau dan ada yang sibuk bertanya...coffee apa kan..so SA jawab la..C-Hat Coffee...masing- masing pandang sinis dan rasa tak yakin dengan coffee ni..takpe la..SA tak suruh pun beli kan..SA pun tak jual..SA sendiri beli dari adik sepupu..saje nak cuba dan ternyata memang sedap seperti yang di war- warkan..sebelum ni SA mengalami kemalasan yang teramat..lemah je baik kat office mahupun kat rumah..rasa pemalas tu semakin menjadi- jadi tak tau apesal..lepas tu adik sepupu SA sarankan SA cuba..mula- mula dia bagi sample..so SA cuba..rasa dia sedappppppp....dan badan jadi tak letih dah..aktif..berpeluh- peluh dan yang penting tak mengganggu badan. Badan jadi sedap dan Coffee ni boleh buat kita Kurus dan kulit jadi cantik tau....




KHASIAT C-HAT COFFEE : C-HAT,  KURUS,  CANTIK

Aroma kopi sebenar yang sungguh memikat

Rasa sedap penuh khasiat

GABUNGAN EKSTRAK HERBA DAN PEMAKANAN SUNNAH

sesuai untuk lelaki wanita, seisi keluarga

CUBA DULU BARU TAHU

Kandungan C-HAT coffee.

  1. Habbatus Sauda
  2. Chia Seeds
  3. Arabic Gum
  4. Ekstrak Rerama 
  5. Kurma


KOPI C-Hat MEMBANTU :

📍 meningkatkan tenaga
📍 mengurangkan kelesuan pada tubuh
📍 singkirkan toksin dalam badan
📍 Menurunkan gula dalam darah
📍 meningkatkan stamina serta memberikan kecerdasan
📍 Menurunkan berat badan
📍 Mengatasi masalah kencing kotor
📍 membuang angin, melawaskan sistem pembuangan
📍 Mengubati gangguan usus

 Hanya secawan C-Hat Coffee mampu

✅ Memberikan tenaga segera
✅ Membuang Angin dalam Badan
✅ Masaalah Sembelit
✅ Masaalah Gastrik
✅ Mengurangkan rasa Mengantuk

Ia juga ISTIMEWA kerana

  •  Rahsia Awet Muda
  •  Tidak menyebabkan sakit kepala
  •  Menu diet harian
  •  Baik untuk sistem penghadaman
  •  Ianya boleh diambil pada bila-bila masa sahaja.
  •  Sesuai untuk lelaki, wanita seisi keluarga


 Wanita Hamil juga boleh minum

 Ibu berpantang juga disarankan


Sekotak C-Hat Coffee mengandungi 20 sachet...


SA dah cuba..dan kini consume kotak ke 2....


Apa pendapat SA tentang Coffee C-Hat ni?

SA satisfied sebab apa yang cousin SA bagi tau tu memang betul..badan jadi bertenaga dan takde la nampak kusam atau nampak takde semangat..aktif hari- hari macam luar biasa plak..secawan sehari SA ambil waktu pagi memang membuatkan SA segar sentiasa sampai ke malam..tidur pun dah takde masalah dah..tidur ontime dan nyenyak kecuali ada gangguan la kan...dan macam biasa kena amalkan minum air putih yang banyak..SA kalau kat rumah sewa memang beli air mineral..sebotol besar 1.5liter tu habis satu malam..memang akan ke toilet selalu la..ada yang takut nak mencuba..tapi kalau tak cuba kita tak tau mujarab atau tak kan..ada yang cakap akan rosakkan buah pinggang sebab kandungan potasium tinggi..alhamdulillah SA dah pergi check so far SA takde masalah buah pinggang..ini pendapat SA dan testimonial SA sendiri..alhamdulillah so far SA ok...


Harga untuk sekotak C-Hat Coffee

RM30

Berminat?

Whatsaap : 019-5729795 - Nor Azuila



5 comments:

  1. wow... menariknya kopi ni... 1st time dgr brand ni... nice sharing SA

    ReplyDelete
  2. masa sekolah menengah dulu suka lah minum kopi..tapi sekarang dah tak boleh minum..sebab mudah rasa sakit kepala..rindunya nak minum kopi

    ReplyDelete
  3. kopi sendiri boleh bagi tenaga.. then campur pulak herba lain lagi bagus..

    ReplyDelete
  4. Baca yang bab Istimewa tu, buat nak cuba kopi ni

    ReplyDelete
  5. Sha suka kopi.. tapi tak pernah dwngar pasal kopi C-Hat ini..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah