Monday, September 3, 2018

Kulit Anjal Dan Glowing Dengan Serum Susuk Beradu

Hi korang,

Beradu di khayalan? ehh...ehh...tak la korang..kali ni SA nak bercerita tentang Susuk...sebelum tu SA nak maklumkan susuk yang SA pakai ni takde kena mengena dengan susuk khurafat tu ye ..no...no..no...x baik tau...SA x buat semua tu..x baik tuduh..Yang SA guna hanya ni la Serum Susuk Beradu bawah jenama Imaan World dan keluaran Wow Mission Sdn Bhd. Serum yang Wow sangat untuk kulit muka..

Kulit muka SA jenis berminyak kan..dan sememangnya sesuai dengan Serum Susuk Beradu yang mengandungi serbuk emas 24K. Sememangnya emas memang sesuai untuk product kecantikkan. Once korang sapu ke muka dan dap perlahan- lahan untuk serum menyerap ke dalam kulit muka, korang akan nampak serbuk- serbuk emas tu pada kulit korang..perasaan masa tu best sangat sebab serum menyerap dengan cepat dan tindak balas pada kulit sangat bagus. Jerawat SA dah mula susut dah..SA tak pakai waktu siang..tapi SA pakai pada waktu malam untuk kesan yang lebih efektif..sebab serum ini akan bertindak pada kulit muka ketika kita sedang berehat. Bila kita rehat baru dia bekerja kan..masa ni la dia akan membaiki kulit kita..






Kelebihan Serum Susuk Beradu
  • Melambatkan penipisan kolagen dan merangsang kolagen baru
  • Menegang dan memudakan kulit muka
  • Merawat kerosakan kulit akibat sinar matahari
  • Meningkatkan keanjalan kulit
  • Melancarkan peredaran darah di muka
  • Memudarkan jeragat dan parut jerawat
  • Mencegah jerawat
  • Melembapkan kulit
  • Mengurangkan kedutan
  • Anti penuaan menjadikan wajah awet muda
  • Menjadikan kulit glowing
  • Merawat lingkaran hitam bawah mata
  • Menjadikan kulit bersih dan sihat

Kandungan Serum Susuk Beradu 

  • Aqua
  • Citrus Aurantium Dulcis (Oranye)
  • Ekstrak Kultur Callus
  • Ekstrak Buah Citrus Medica Limonum (Lemon)
  • Hidrolyzed Protein Soya
  • Natrium Hyaluronate
  • Carbomer
  • Propylene
  • Glikol Emas
  • Phenoxyethanol
  • Chlorphenesin
  • Hexanediol

Kalau korang nak tau serum ni sesuai digunakan sebagai make-up base. Adakala SA guna waktu SA apply make up di muka..once dah pakai rasa kulit muka tegang dan anjal..itu yang best..dah apply segala mak nenek base..boleh la mulakan dengan make-up..lepas tu korang akan rasa kulit muka korang glowing dan flawless..SA percaya dengan pemakaian secara berterusan akan membuatkan kulit korang makin sihat.

Bila lagi nak feeling2 orang kaya tepek emas di muka kan? hahaha..ok ini SA melawak je...takde kena mengena pun..

SA sediakan video cara- cara pemakaian buat tatapan korang....abaikan naked face SA yang buruk tu..hahaha....oh ya..SA nak bagi tau cepat atau lambat kesan dari Serum Susuk Beradu ni depends on penerimaan kulit muka seseorang ye...lain orang lain kesannya kan..





Testimonial 







Korang berminat nak mencuba?

Untuk sebarang pembelian dan maklumat lanjut, sila layari :-

Website

Facebook

Instagram

Youtube

No. Telefon
019-286 2828

Email
inquiry@imaanworld.com

10 comments:

  1. Berkilau muka kita pakai ni..haha..eh, tak la obvious benor..shining sikit2 je..saya guna sebelum Zzz..

    ReplyDelete
  2. Berkilau muka kita pakai ni..haha..eh, tak la obvious benor..shining sikit2 je..saya guna sebelum Zzz..

    ReplyDelete
  3. Berkilau muka kita pakai ni..haha..eh, tak la obvious benor..shining sikit2 je..saya guna sebelum Zzz..

    ReplyDelete
  4. dah ramai kawan2 Murni cuba susuk beradu ni..nak try juga laa..

    ReplyDelete
  5. Mcm best ni...hehehe memula dgr susuk..mcm seram

    ReplyDelete
  6. mkin cntik la akak bersusuk2 plk..:)

    ReplyDelete
  7. Amboi nama.. tapi Kak Sue suka pakai serum..

    ReplyDelete
  8. Amboi nama serumnya kemain ada susuk...makin cantiklah lepas ni kak

    ReplyDelete
  9. Ambui nama serumnya kak, gah gitu. Macam best ja kak. Aina minat jugak pakai serum2 ni.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah