Thursday, September 27, 2018

Random Photo #7

Hi korang..

Yeay..hari ni baru dapat bernafas semula selepas 3 hari attending course..lemau training 3 hari ..tapi bila training kan..time best bila bab makan...muahaha...kalau training sila abaikan diet tapi bukan bukan bermakna boleh makan melantak kan..ambil portion yang mampu makan je..jangan membazir danningat juga orang belakang..haha...ada ae mana-mana training makanan x cukup sebab kesedapan makanan tersebut..haaa..salahkan caterer la sebab masak sedap sangat...
Ok gambar-gambar kat bawah ni tak semua makanan masa training...ada sarapan dan gambar yang SA x share lagi dalam blog..hari ni tengah ambil mood buat entry sebab SA hilang momentum blogging..product review semua kat Seremban...so dateline pun lambat la nampaknya....nasib nasib dh bagi tau client siap2


Bihun goreng sambal sotong, beli kat Pasar Seni hari Isnin


Lodeh..masa training Isnin kot..amik gambar je sebab SA x makan


Mee Bandung Muar- minum petang hari Isnin


A&W float..dinner kat Sg Buloh..ok..so-so je


Grilled Lamb pun so so..


Nasi campur lunch Selasa


Nasi campur Lunch hari Rabu


Waktu rehat..takde keja selfie je...masa ni ngantuk giler


Teh tarik sedap Nyonya Colours


Frizz Lychee Ant Cafe


Mango Passion

Itu je la random photo SA buat masa ni..tengah nak panaskan enjin ni ..hari ni agak bz sebab banyak keja x siap siap lagi kan..boss pun asyik jeling-jeling je sexyteri takde 3 hari..hahaha...invoice banyak masuk untuk Goods Received...pening cik senah....
see ya next entry...


15 comments:

  1. alahai kak..smua makanan kat atas tu menggoda jiwa dan raga la..hehe

    ReplyDelete
  2. Sedapnya Mango passion tu.. Lega je lalu kat tekak..

    ReplyDelete
  3. Pagi pagi ni nampak kuah lodeh terus lapar teruk. Seronok masa training ni bila waktu makan je kak. Hee

    ReplyDelete
  4. Mango Passion tu nampak sedap. Dah la leya memang peminat mango..hehehe... Jom marathon buat kojo...

    ReplyDelete
  5. Adeh..pepagi nampak gambar makanan...rasanya nak masuk dlm komputer makan semua makanan tu hahahaha... Happy working kak

    ReplyDelete
  6. alahai terus rindu kat johor! dulu 4 tahun dok di Parit Raja. makanan sana memang sebati dah dengan diri. nak cari camni kat kedah, memang tidak lah jumpa :(

    ReplyDelete
  7. aduhai... sedapnya nengok semua menu yg SA tayang tuh... tang kata ngantuk tuh mmg terlihat jelas di mata SA hahahhaha

    ReplyDelete
  8. Lapar pulak dah tengok entri nie SA..

    ReplyDelete
  9. Awal pagi tengok makanan.. alahai.. sabarlah ye perut.. ekekeke..

    ReplyDelete
  10. Aduhaii..segala menu semua tu sedap-sedap je nampak.

    ReplyDelete
  11. Sedapnyaa lodeh tu kak, esok sarapa nak cari lodeh lah.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah