Thursday, September 6, 2018

Jangan Tak Percaya Anda Boleh Kurus Dengan ShakeITZ Selfie Drink

Hi korang,

Wanita zaman sekarang sangat sensitif kalau kita terserempak sebab dah lama tak jumpa dah tercakap yang dia put on weight. Sure lepas tu muka masam dan terus krik..krik..terasa hati dan sebagainya..haha..SA la tu...bukan apa tau....SA ni jenis senang berat badan naik dan senang turun tapi ianya tak nampak naik pada badan dulu tau...SA kalau berat badan naik akan nampak kat perut a.k.a moncit dan akan naik double chin dulu tau...haaaa...part tu la yang SA kekadang boleh jadi down tau..part berat badan naik ni memang very the sensitif..Lagi satu SA perasan kalau berat badan SA naik kan..baju- baju kerja SA dah tak muat..hehehe...masa tu memang la SA stress giler..ye la..SA kerja sebagai secretary kan..penampilan perlu sentiasa di jaga sebab SA membawa image company. Takkan nak nampak pelik ngan badan debab dan baju macam balut nangka kan..memang tak la...


Dengan ShakeITZ Selfie Drink Anda Tidak Perlu Menahan Lapar


Di waktu SA tercari- cari solution untuk menurunkan berat badan SA, baru- baru ini SA diperkenalkan dengan minuman tambahan ShakeITZ Selfie Drink. Yang menariknya SA diberitahu yang dengan pengambilan ShakeITZ Selfie Drink ni SA tak perlu menahan lapar. Tak perlu berdiet ketat dah..diet tu diet jugak la kan..First day SA minum SA dah jatuh hati dah dengan tekstur minuman tambahan ni..dengan rasa ekstrak Epal Hijau..memang sedap di minum. Tindakbalas pun sangat bagus..SA detox banyak kali compare sebelum consume. Kalau buang air tu memang kerap la especially air kecil..dan amalan pembuangan air besar pun sangat lancar. Sehari 2-3 kali berbanding sebelum consume setakat sekali sehari..Badan SA pun dah mula rasa sedap dan ringan..



Pengalaman SA consume ShakeITZ Selfie Drink

SA mengalami kesukaran detox dan sangat kurang, maybe SA ni jenis kurang minum air kan..tapi sejak pertama kali consume minuman tambahan ShakeITZ ni SA kerap buang air besar dan air kecil..rasa sangat ringan badan..bila kita dah detox secara kerap..SA perasa kekotoran pada muka SA akibat masalah jerawat mula berkurang...betul jugak cakap beautician yang SA jumpa baru- baru ni..sebab kita tak jaga pemakanan so segala kesan kekotoran terkandung dalam badan. Sebab tu muka berminyak, badan berlemak, peluh berbau busuk dan macam- macam lagi..selepas seminggu mengamalkan ShakeITZ Selfie Drink SA perasan seluar kerja SA sedikit longgar. Perut pun dah kurang buncit. Maknanya apa? Maknanya SA dah mula inch loss sedikit. Walau belum nampak ketara.

Haaaa...dah berjaya ke SA?

Belum uolls...SA belum rasa SAberjaya kurus lagi...sekotak tak cukup tau...sekurang- kurangnya consume secara berterusan insyaallah impian kurus SA tercapai...


Masih nampak double chin kan?


Jom tengok video SA cara- cara pengambilan ShakeITZ Selfie Drink






KANDUNGAN SHAKEITZ SELFIE DRINK

  1. Ekstrak Teh Hijau
  2. Garcinia Cambogia
  3. Biji Kopi Hijau
  4. Vitamin E
  5. Fenugreek
  6. Sucrose
Khasiat- khasiat dari kandungan diatas adalah seperti berikut:










Kelebihan ShakeITZ Selfie Drink sekiranya diambil secara berterusan :
  • Menurunkan berat badan dengan pantas.
  • Mengempiskan perut.
  • Menghilangkan lemak degil.
  • Dapat mengawal selera makan.
  • Pinggang menjadi ramping.
  • Kulit menjadi lebih putih, cerah dan lembut.
  • Membakar lemak dari dalam.
  • Mengeluarkan toksin dan mencuci usus.
  • Melawaskan pembuangan air besar.
  • Meningkatkan kadar metabolisme.
  • Membakar kalori berlebihan.
  • Menghalang pembentukan lemak.
  • Menghalang kolesterol jahat.




Cara-cara pengambilan minuman tambahan ShakeITZ Selfie Drink




  1. Sediakan shaker dengan air secukupnya ( lebih kurang 1 mug, boleh guna air sejuk atau air suam)
  2. Koyakkan sachet dan tuangkan ke dalam shaker
  3. Goncang sehingga serbuk ShakeITZ larut
  4. Segara diminum
  5. Anda boleh sarapan pagi seperti biasa.
Bila mengamalkan ShakeITZ Selfie Drink ni korang boleh makan macam biasa..tapi berpada- pada la kan..jangan la makan sampai tak ingat dunia..disiplin dan menjaga pemakanan adalah digalakkan..lagi satu minum air putih sekurang- kurangnya 3 liter sehari..sebabnya..melalui air putih mempercepatkan proses detox..Satu lagi...korang kena ambil waktu pagi ketika perut betul- betul kosong...lepas tu memang best tau...lawassssss.....eh jangan risau...korang bukan cirit birit atau sakit perut memulas- mulas tu..cuma korang akan kerap ke tandas....SA nak tekankan disini juga..kesan ke atas individu adalah berlainan ye..semua tak sama..macam SA memang cepat kesannya..kalau minum 2-3 kotak secara berterusan rasanya lagi cepat SA kurus..


Ini baru testimonial SA sendiri tau...


58kg selepas  seminggu lebih consume...



Jom tengok testimonial orang lain pula....


TESTIMONI PENGGUNA BERJAYA










Bagi yang ingin mendapatkan produk ShakeITZ Selfie Drink, anda boleh hubungi BMAR EMPIRE TRADING di no hotline 018-7660532

atau klik link ini

https://www.facebook.com/B-MAR-257443411556371/


Info Lanjut:




36 comments:

  1. Singgah pagi...Apple hijau memang terbaik utk kurus...:)
    Tq akk sbb sudi isi form :)

    ReplyDelete
  2. Rahsia Kak SA makin cantik dan kurus... Wow..

    ReplyDelete
  3. Macam² produk kurus skrg ni erk kak. Tapi xsangka rupanya ini petua akak kekal ramping dan kurus kan. Heheheh i is jeles tau.

    ReplyDelete
  4. Banyak khasiat dia tu kak. Senang nak consume pula tu. Lps ni nampak akak lg cun dan kurus dah tau lah rahsia dia apa.

    ReplyDelete
  5. Wahh menarik. Banyak khasiat produk ni.

    ReplyDelete
  6. Saya ada plan nk kurus dan tengah survey2 ..thanks sharing ye kak

    ReplyDelete
  7. semua bahan2 dia hijau ye kak.... dana produk2 gini kejap je rajin nk telan nya... pastu mls hehhehehe

    ReplyDelete
  8. boleh try gak ni. sha tak kurus kurus lagi hahaha

    ReplyDelete
  9. Semoga misi kurus kak SA berjaya dengan minum produk ni ya..

    ReplyDelete
  10. kan kak. jue memula risau gak minum air ni. takut tak menjadi dan tak sedap. tapiiii sedap laaaa.. nampak kesan seawal seminggu. itu pun gigih workout sama tauu

    ReplyDelete
  11. SA cepat ya turun..cam sis lambat sikit sebab sis asyik kerja gi makan je..hehehe. Lepas ni nak kena pantang makan gak lah

    ReplyDelete
  12. Mula-mula kita memang tak percaya akak sebab hanya minum jer tapi bila kita cuba sendiri ada nampak kesannya baru betul kata akak tu hehehehe..

    ReplyDelete
  13. Badan terasa ringan kan bila amalkan shakeitz nie selain mengawal nafsu makan kita.

    ReplyDelete
  14. salah satu bahannya halba ek, tak sangka keberkesanannye kemain cepat lagi

    ReplyDelete
  15. Wah.. makin langsing kak SA sekarang..

    ReplyDelete
  16. I gemar makan... I think need to slim down a bit d.. hahahah... u looks very slim..

    ReplyDelete
  17. wahh ini rupanya rahsia akak kekal langsing ya! hehe. saya pula nak naikkan berat badan. kasi fit sikitlah. ahaha. tapi nanti boleh juga suggestkan ni pada kawan-kawan yang tak habis-habis merungut tu. XD

    ReplyDelete
  18. I want to reduce my weight too. Will try this out to stay healthy.

    ReplyDelete
  19. wow now I know your secret of being slim and healthy. This brand is my first time to know, glad to know it works. Shall check this right away!

    ReplyDelete
  20. Nak try juga product ini.
    Berat badan asyik naik je.
    Kamu nampak slim , rupa-rupanya inilah rahsianya.

    ReplyDelete
  21. Saya memang tau kopi hijau boleh turunkan berat badan. Memang bagus sangat dia gunakan kopi hijau sebagai salah satu ingredient dalam produk ni. Suke tengok gambar akak yang last tu. Lawaaaa

    ReplyDelete
  22. Hui SA cantik dah body SA tu. Kalau perisa apple memang saya suka lah. Got to know yang kalau guna produk ni senang ke tandas. Detox habis semuanya....

    ReplyDelete
  23. kurus je SA ni..Okaylah tu. Berkesan juga yea.. Green tea sangat bagus untuk proses slimming.

    ReplyDelete
  24. kopi ijo..jrg dgr..slalu kopi hitam je dgr hehe...byk khasiat tu..koyak, goncang & minum..hah SA nmpk slim tu

    ReplyDelete
  25. Zaman sekarang ni kopi warna hijau pun orang minum juga ya. Dulu kopi memang hitam saja. Tapi kalau dah sedap dan baunya harum. Teringin juga nak rasa

    ReplyDelete
  26. Garcinia ni mmg bagus kalau nak kuruskan badan sebab kawan amni pun mmg ada amik produk kurus yang contain garcinia ni.So far memang menjadi.Makin kurus dia dari amni heheheh

    ReplyDelete
  27. I tak pernah lagi minum kopi untuk diet, tapi minum kopi hari2 utk mata bugar segar boleh kata hari2 la. Nice info esp kopi ni warna hijau, dah macam latte matcha plak haha

    ReplyDelete
  28. Menariknya, say pun tengh cari penyelesaian kepada berat badan yang naik ni..aduhh stress dibuatnya, dah ramai yang tegur. Kita sama kalau badan naik, menggunung kat perut dulu. Tengok akk dah kurus minum tu. Nak jugak lah

    ReplyDelete
  29. wah SA makin langsingla..serius cantik...tapi ayu suka rasa dia masam manis buah epal. sedap minum sejuk-sejuk hehehehehe...

    ReplyDelete
  30. Memang sis kalau pipi tembam ,double chin n perut buncit terus kan rasa down n hilang confident. Memang kena ambik supplement Dan kena disiplin amalkn kalau nak hasil Yang menarik.

    ReplyDelete
  31. Mula-mula kita percaya dan tak yakin tapi bila kita dah guna sendiri baru kita tahu ia bagus dan mudah untuk kita jaga badan hehehehe nak sihat dan nak kurus yang baik...

    ReplyDelete
  32. Wow! comel akk, mmg berkesan produk ni ya. Nak kurus dan sihat mcm akk jugak.

    ReplyDelete
  33. Wow! That's a huge diff! Good to have review like this makes me more confident to wanna try it out!

    ReplyDelete
  34. Waahh... rekomended nih ShakeITZ klo bisa menge ilkan perut buncit. Mau cuba dong euy. Pasti banyak di cari sama org yang senasib denganku (dibaca obesitas) hehehee

    ReplyDelete
  35. Wewit, slim lah kak. Blh try nanti.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah