Thursday, September 6, 2018

Jangan Tak Percaya Anda Boleh Kurus Dengan ShakeITZ Selfie Drink

Hi korang,

Wanita zaman sekarang sangat sensitif kalau kita terserempak sebab dah lama tak jumpa dah tercakap yang dia put on weight. Sure lepas tu muka masam dan terus krik..krik..terasa hati dan sebagainya..haha..SA la tu...bukan apa tau....SA ni jenis senang berat badan naik dan senang turun tapi ianya tak nampak naik pada badan dulu tau...SA kalau berat badan naik akan nampak kat perut a.k.a moncit dan akan naik double chin dulu tau...haaaa...part tu la yang SA kekadang boleh jadi down tau..part berat badan naik ni memang very the sensitif..Lagi satu SA perasan kalau berat badan SA naik kan..baju- baju kerja SA dah tak muat..hehehe...masa tu memang la SA stress giler..ye la..SA kerja sebagai secretary kan..penampilan perlu sentiasa di jaga sebab SA membawa image company. Takkan nak nampak pelik ngan badan debab dan baju macam balut nangka kan..memang tak la...


Dengan ShakeITZ Selfie Drink Anda Tidak Perlu Menahan Lapar


Di waktu SA tercari- cari solution untuk menurunkan berat badan SA, baru- baru ini SA diperkenalkan dengan minuman tambahan ShakeITZ Selfie Drink. Yang menariknya SA diberitahu yang dengan pengambilan ShakeITZ Selfie Drink ni SA tak perlu menahan lapar. Tak perlu berdiet ketat dah..diet tu diet jugak la kan..First day SA minum SA dah jatuh hati dah dengan tekstur minuman tambahan ni..dengan rasa ekstrak Epal Hijau..memang sedap di minum. Tindakbalas pun sangat bagus..SA detox banyak kali compare sebelum consume. Kalau buang air tu memang kerap la especially air kecil..dan amalan pembuangan air besar pun sangat lancar. Sehari 2-3 kali berbanding sebelum consume setakat sekali sehari..Badan SA pun dah mula rasa sedap dan ringan..



Pengalaman SA consume ShakeITZ Selfie Drink

SA mengalami kesukaran detox dan sangat kurang, maybe SA ni jenis kurang minum air kan..tapi sejak pertama kali consume minuman tambahan ShakeITZ ni SA kerap buang air besar dan air kecil..rasa sangat ringan badan..bila kita dah detox secara kerap..SA perasa kekotoran pada muka SA akibat masalah jerawat mula berkurang...betul jugak cakap beautician yang SA jumpa baru- baru ni..sebab kita tak jaga pemakanan so segala kesan kekotoran terkandung dalam badan. Sebab tu muka berminyak, badan berlemak, peluh berbau busuk dan macam- macam lagi..selepas seminggu mengamalkan ShakeITZ Selfie Drink SA perasan seluar kerja SA sedikit longgar. Perut pun dah kurang buncit. Maknanya apa? Maknanya SA dah mula inch loss sedikit. Walau belum nampak ketara.

Haaaa...dah berjaya ke SA?

Belum uolls...SA belum rasa SAberjaya kurus lagi...sekotak tak cukup tau...sekurang- kurangnya consume secara berterusan insyaallah impian kurus SA tercapai...


Masih nampak double chin kan?


Jom tengok video SA cara- cara pengambilan ShakeITZ Selfie Drink






KANDUNGAN SHAKEITZ SELFIE DRINK

  1. Ekstrak Teh Hijau
  2. Garcinia Cambogia
  3. Biji Kopi Hijau
  4. Vitamin E
  5. Fenugreek
  6. Sucrose
Khasiat- khasiat dari kandungan diatas adalah seperti berikut:










Kelebihan ShakeITZ Selfie Drink sekiranya diambil secara berterusan :
  • Menurunkan berat badan dengan pantas.
  • Mengempiskan perut.
  • Menghilangkan lemak degil.
  • Dapat mengawal selera makan.
  • Pinggang menjadi ramping.
  • Kulit menjadi lebih putih, cerah dan lembut.
  • Membakar lemak dari dalam.
  • Mengeluarkan toksin dan mencuci usus.
  • Melawaskan pembuangan air besar.
  • Meningkatkan kadar metabolisme.
  • Membakar kalori berlebihan.
  • Menghalang pembentukan lemak.
  • Menghalang kolesterol jahat.




Cara-cara pengambilan minuman tambahan ShakeITZ Selfie Drink




  1. Sediakan shaker dengan air secukupnya ( lebih kurang 1 mug, boleh guna air sejuk atau air suam)
  2. Koyakkan sachet dan tuangkan ke dalam shaker
  3. Goncang sehingga serbuk ShakeITZ larut
  4. Segara diminum
  5. Anda boleh sarapan pagi seperti biasa.
Bila mengamalkan ShakeITZ Selfie Drink ni korang boleh makan macam biasa..tapi berpada- pada la kan..jangan la makan sampai tak ingat dunia..disiplin dan menjaga pemakanan adalah digalakkan..lagi satu minum air putih sekurang- kurangnya 3 liter sehari..sebabnya..melalui air putih mempercepatkan proses detox..Satu lagi...korang kena ambil waktu pagi ketika perut betul- betul kosong...lepas tu memang best tau...lawassssss.....eh jangan risau...korang bukan cirit birit atau sakit perut memulas- mulas tu..cuma korang akan kerap ke tandas....SA nak tekankan disini juga..kesan ke atas individu adalah berlainan ye..semua tak sama..macam SA memang cepat kesannya..kalau minum 2-3 kotak secara berterusan rasanya lagi cepat SA kurus..


Ini baru testimonial SA sendiri tau...


58kg selepas  seminggu lebih consume...



Jom tengok testimonial orang lain pula....


TESTIMONI PENGGUNA BERJAYA










Bagi yang ingin mendapatkan produk ShakeITZ Selfie Drink, anda boleh hubungi BMAR EMPIRE TRADING di no hotline 018-7660532

atau klik link ini

https://www.facebook.com/B-MAR-257443411556371/


Info Lanjut:




16 comments:

  1. Singgah pagi...Apple hijau memang terbaik utk kurus...:)
    Tq akk sbb sudi isi form :)

    ReplyDelete
  2. Rahsia Kak SA makin cantik dan kurus... Wow..

    ReplyDelete
  3. Macam² produk kurus skrg ni erk kak. Tapi xsangka rupanya ini petua akak kekal ramping dan kurus kan. Heheheh i is jeles tau.

    ReplyDelete
  4. Banyak khasiat dia tu kak. Senang nak consume pula tu. Lps ni nampak akak lg cun dan kurus dah tau lah rahsia dia apa.

    ReplyDelete
  5. Wahh menarik. Banyak khasiat produk ni.

    ReplyDelete
  6. Saya ada plan nk kurus dan tengah survey2 ..thanks sharing ye kak

    ReplyDelete
  7. semua bahan2 dia hijau ye kak.... dana produk2 gini kejap je rajin nk telan nya... pastu mls hehhehehe

    ReplyDelete
  8. boleh try gak ni. sha tak kurus kurus lagi hahaha

    ReplyDelete
  9. Semoga misi kurus kak SA berjaya dengan minum produk ni ya..

    ReplyDelete
  10. kan kak. jue memula risau gak minum air ni. takut tak menjadi dan tak sedap. tapiiii sedap laaaa.. nampak kesan seawal seminggu. itu pun gigih workout sama tauu

    ReplyDelete
  11. SA cepat ya turun..cam sis lambat sikit sebab sis asyik kerja gi makan je..hehehe. Lepas ni nak kena pantang makan gak lah

    ReplyDelete
  12. Mula-mula kita memang tak percaya akak sebab hanya minum jer tapi bila kita cuba sendiri ada nampak kesannya baru betul kata akak tu hehehehe..

    ReplyDelete
  13. Badan terasa ringan kan bila amalkan shakeitz nie selain mengawal nafsu makan kita.

    ReplyDelete
  14. salah satu bahannya halba ek, tak sangka keberkesanannye kemain cepat lagi

    ReplyDelete
  15. Wah.. makin langsing kak SA sekarang..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah