Friday, August 16, 2019

Calit- Calit Touch Up Wardah Exclusive Matte Cream....

Hi korang....

A quick update!!!Abaikan gambar konon- konon candid kat bawah tu ha...hehehe....ngade- ngade kan...hari ni rambut ok..on point lepas tukar syampoo..dari Safi Shayla ke Sunsilk..eh..eh..cantik terbentuk licin je rambut SA dari sebelum ni ha...kembang semacam..x tau nak salahkan rambut ke nak salahkan syampoo...well lantak la di situ...sekarang ni time rehat dan SA nak rehat jap..sementara tu..nak calit- calit lipstick dulu..dari tadi dah abih dah..makan lipstick ke hape kan...takde la...combination warna lipstick tak sesuai ngan baju gitue...hahaha...matching- matching baru la okey kan....


Eh...kenapa la tangan SA tu dalam gambar jadi cenggitu..macam ada setompok scars...tapi hakikatnya takde tau....


Ni haaaa...lipstick eh..dalam gambar kaler macam ni..tapi bila pakai kat bibir warna jadi lain..eh..eh..ikut aliran darah ke hape...lain plak warnanya...kat mana beli Wardah Exclusive Matte Cream ni?
Pi la korang beli kat Watson...saje gatal nak perabih duit padahal gaji lambat lagi...hari ni rehat lama..SA x kemana...malas nak berjalan...perut tak sihat ni...nak jalan jauh pun rasa penat..makan pun hari ni tak bawak bekal...malas dan konon nak cheating...tapi sampai la ni x tau nak makan apa...nak tinjau GrabFood la kejap lagi....korang yang kerja tu rehat lelama ni pi mana je?
Shopping lettew kan?

8 comments:

  1. haah lerr...rambut on point!!! hahahaha

    yeee, kadang2 lipstick kita beli pun camtu...warna sebelum calit lain, bila da calit jadi lain lak...ikut darah gamaknye..maybelline pun camtu haaa

    ReplyDelete
  2. Tulah tengok kat dalam bekas tu tak merah sangat tapi kat bibir SA tu merah pulak color dia.
    Lunch tadi Mrs. A pi makan kat Marry Brown dengan gang lunch hehehee...

    ReplyDelete
  3. ada duit seronok la kita shopping SA. tgh2 bulan ni huhu jela hahaha

    ReplyDelete
  4. cantik la warna dia, SA..Kalau pakai, dia jadi warna apa tu?

    ReplyDelete
  5. Warna dia tu nampak menarik.. Bab shopping seronok kalau ada duit hahah semua nak beli

    ReplyDelete
  6. cantiknyaaa... wardah ni more popular di Indonesia.

    ReplyDelete
  7. MANTAPP idola banget kalau soal make up macam ni

    ReplyDelete
  8. Semoga Kak Sa terus diberikan kesihatan yang baik. Walaupun kurang sihat, sempat lagi bermekap ya😂.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah