Thursday, December 12, 2019

Le.Lab Routine Charcoal Clay Mask Bantu Hilangkan Jerawat & Parut Seawal 7 Hari...

Le.Lab Routine Charcoal Clay Mask Bantu Hilangkan Jerawat & Parut Seawal 7hari


Hi korang...

Ramai wanita mengimpikan kulit yang wajah sihat, cerah dan mulus. Jadi, tidak hairanlah ramai wanita yang sanggup melakukan apa sahaja rawatan kecantikan bagi mendapatkan wajah idamannya. Melakukan perawatan atau penjagaan wajah sangat penting. Dengan merawat serta menjaganya dengan baik, kulit wajah akan terhindar daripada jerawat serta masalah-masalah kulit yang lain. Salah satu penjagaan kulit wajah yang kerap dilakukan adalah dengan penggunaan masker wajah!




Dengan kajian dan nasihat dari pakar kecantikan Le.Lab Routine mengeluarkan masker wajah Pertama di Malaysia yang mengandungi Orange Essential Oil. Charcoal Clay Mask(CCM) by Le.Lab Routine merupakan produk penjagaan wajah yang berupaya memberikan manfaat dan merawat kulit wajah yang bermasalah. Penggunaan Charcoal Clay Mask(CCM) by Le.Lab Routine secara rutin membuatkan wajah menjadi sihat dan cantik semulajadi.




Charcoal Clay Mask(CCM) by Le.Lab Routine adalah sejenis masker untuk muka yang diperbuat daripada koalin atau clay dan boleh dijadikan sebagai skrub muka. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit wajah terutamanya kulit sensitif, berminyak, berjerawat dan breakout.

Charcoal Clay Mask(CCM) by Le.Lab Routine Menutrisikan Kulit Dari Dalam Charcoal atau arang merupakan salah satu bahan semulajadi yang bermanfaat untuk menyerap dan menanggalkan kotoran serta minyak yang berlebihan di wajah dan dalam masa yang sama melembutkan kulit wajah. Pelbagai nutrisi yang terkandung di Charcoal Clay Mask(CCM) by Le.Lab Routine dan dipercayai efektif untuk membuatkan kulit wajah menjadi semakin cerah, mulus, bersih dan terhindar dari sebarang masalah.



Apa yang membuatkan Charcoal Clay Mask(CCM)  ini cukup istimewa? Charcoal Clay Mask sememangnya diformulasikan dengan arang dan lumpur untuk menanggalkan segera kotoran pada kulit wajah tanpa sebarang pengelupasan kulit. Bahkan masker ini turut mengandungi Orange Essential Oil yang dapat membantu proses penyembuhan kulit, terutama anda yang memiliki wajah yang berjerawat dengan lebih cepat.


5 bahan utama di dalam CCM:

* Arbutin – berfungsi merawat parut hitam akibat bekas jerawat dan tona kulit tak sekata.

*Orange Essential Oil – Sifat anti-radang yang terkandung pada orange essential oil berupaya mengecutkan jerawat dan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru.

*White Koalin/Clay –  kotoran, sel kulit mati dan racun boleh menutup pori-pori. Namun, penggunaan  Charcoal Clay Mask(CCM) dapat menyingkirkan kotoran serta menyedut minyak yang berlebihan dan membersihkan pori-pori tersumbat.

* Luffah Charcoal – berfungsi sebagai agen scrub untuk membantu mengeluarkan kulit mati yang berlebihan.

*Salicylic Acid– berfungsi sebagai bahan utama untuk mematikan jerawat serta merawat masalah breakout. 



Untuk pembelian 500 unit pertama akan akan mendapat Free Mini Pack Daily Deep Cleanser by Le.Lab Routine (bernilai lebih RM15) Serikan wajah anda dengan Charcoal Clay Mask(CCM) Selamat datang kulit yang mulus, bersih dan cerah berseri serta bebas jerawat!! 

Harga yang ditawarkan: RM69.00 (50g)
Charcoal Clay Mask(CCM) boleh didapati di:
Routine HQ Website : www.lelabroutine.com

10 comments:

  1. Macam best je clay mask ni kak. Nanti nak try lah

    ReplyDelete
  2. menarik, harga pun di kira mampu milik... nasibla dah tua ni takde sangat jerawat

    ReplyDelete
  3. clay mask ni nampak macam best je kak. mesti fresh muka lepas apply ni kan. fiuhhhhh relax

    ReplyDelete
  4. Best bahan2 yang ada dalam tu. Siap ada EO lagi kan. Mesti muka segar berseri je lepas pakai tu.

    ReplyDelete
  5. tebalnya mekap model tu.. ahaksss org suruh baca lain ammi gedik tgk benda lain

    ReplyDelete
  6. memang best kalau dapat bersihkan wajah sehingga mendalam macma guna mask ni kan SA :)

    ReplyDelete
  7. nak tgk juga isi clay mask tu...

    ReplyDelete
  8. cambest je produk clay mask ada charcoal ni. Design pek dia comel kot.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah