Tuesday, December 24, 2019

Murahnya Novel Di KL Sentral


Hi korang...

As usual la bab membazir bagi kat SA ni...beli lagi novel..giler la kalau x terjebak kan..sure terjebak jugak memandangkan SA ni memang hantu novel..padahal novel sikit punya banyak kat rumah Seremban tu ntah bila nak habis baca kan..semalam masa balik kerja SA ternampak jualan buku ni...sementara nak pi MRT tu singgah kejap la tengok apa yang menarik ..malay novel diorang jual sebuah RM5 dan 3 buah RM10... kalau korang kat tempat SA korang terjebak x? Sure terjebak kan..so korang yang berada di sekitar KL Sentral sila la terjah dan  beli..tengah murah ni kan..esok2 mahal balik sape tau..SA plak x sure berapa lama diorang buat jualan murah ni..rasanya semalam baru buka ni..

So korang jangan lupa terjah tau..jangan cakap SA x payung plak..hehehe...

17 comments:

  1. Beli byk lg murah.. Pencinta novel kena grab cpt ni

    ReplyDelete
  2. Lama betul i tak baca novel.. dulu masa zaman tak berapa giler gadget, novel lah jadi peneman setia siang malam. Nanti boleh lah mintak tlg NJ belikan office dia dah dekat situ :)

    ReplyDelete
  3. kaki novel mesti suka. saya dah lama sangatlah takda layan novel, huhu

    ReplyDelete
  4. Bestnyaaa harga novel tu tapi tulah, nak ke KL Sentral tu tah bilanya.

    ReplyDelete
  5. Wow!!! Jualan novel murah.. Best ni. LeYa memang dah banyak almari kat rumah penuh dengan bahan bacaan. Dah boleh bukak library dah ayah cakap.. Hehe.. Tapi memang minat kan.. Ermm... kalau kirim kat Kak SA best gak ni.. Hehe... Boleh ker?

    ReplyDelete
  6. Alahai... murahnya.... napa lah tak ada di area kota kinabalu

    ReplyDelete
  7. Adoiii kenapa dekat kl sentral. Kalau buat kat seremban confirm saya grab semua. Murah tuh 3 novel rm10.

    ReplyDelete
  8. harini mmg nak balik Seremban tapi takde pulak plan nak naik komuter dari KL Sentral. Plan nak naik MRT ke Kajang pastu baru amik Komuter.

    ReplyDelete
  9. kalau cik nor pun bli..murah cam tu skali..:)

    ReplyDelete
  10. jangan lepaskan peluang bagi peminat novel melayu

    ReplyDelete
  11. Tak dapat pergilah nampaknya sebab tak ada perancangan untuk ke KL dalam waktu terdekat.

    ReplyDelete
  12. Bestnya SA, nasibla kita kat kampung lagi nih

    ReplyDelete
  13. kalau jumpa ni boleh lah buat tambah koleksi kan SA susun dalam rak buku, baca belum tentu kakak awak ni hehe :)

    ReplyDelete
  14. Ini kalau pencinta novel tak beli tak tahu lah..hehe

    ReplyDelete
  15. arghhhhh gila kepala hotak saya kalo nampak benda ni...hahahahha!!! murahhhhnyaaaaa!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah