Tuesday, December 31, 2019

Pengumuman Pemenang Top Komentator December 2019

Hi korang....

Akhirnyaaaa.....yea akhirnya SA jumpa pemenang terbaru untuk top komentator terakhir untuk tahun 2019 blog SA... Alhamdulillah setelah sekian lama beliau mencuba kan ..akhirnya dapat jugak dia jadi top komentator yang terakhir. 

Jom tengok siapa pemenangnya....


Haaa nampak?

Nampak tak siapa pemenangnya? tak lain dan dan tak bukan pemenang adalah Norhidana. Alhamdulillah..tahniah buat Dana..

So Dana kena email details di Suriaamanda@yahoo.com . Email alamat dan no hp ye.. lepas 10hb nanti SA akan poskan hadiah.

Ini merupakan contest terakhir dari SA...untuk tahun 2020 nanti SA nak relax sekejap. insha'Allah kalau ada rezeki SA buat lagi. Mungkin untuk tahun 2020 SA akan masukkan link top komentator kat bloglist dan review blog pemenang dalam satu entry dan ping entry di group FB..SA akan start January nanti. SA stop sekejap bagi hadiah sampai kewangan SA stabil semula. Almaklumlah..SA dh xde overtime sebab boss dh retired kan..hehehe..doakan rezeki SA murah untuk tahun 2020 ni..

Selamat tahun baru 2020....



18 comments:

  1. Tahniah Kak Dana 😊. And to Kak SA, happy new year 2020 😉

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada pemenang.. Dan semoga rezeki Kak SA berlimpah ruah lagi. InsyaAllah. Aaminnn

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada top 3. syabas kepada SA juga yang rajin buat contest sebegini bagi mengeratkan silaturrahim sesama bloggers...

    ReplyDelete
  4. Tahniah utk dana...rezeki berblog..

    ReplyDelete
  5. wah..tahniah tahniah. insyaallah, moga murah rezeki SA di tahun 2020..

    ReplyDelete
  6. semoga dipermudahkan segala urusan SA dan dilimpahkan rezeki dari segenap sudut. aamiin

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada top commentator. Semoga Kak SA terus dimurahkan rezeki. Buat review dan masukkan dalam bloglist pun okay juga sebagai hadiah.

    ReplyDelete
  8. nampak terselit nama i kat situ.. tapi belum sampai ke TOP haha
    congrats to the top winner ;)

    ReplyDelete
  9. Akhirnya... yeyeyhhhh tq SA, nnti dana email data.. luv u ❤

    ReplyDelete
  10. Semoga Allah murahkan dan lapangkan rezeki akak.. Aamiin..
    Tahniah Dana..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah