Thursday, December 12, 2019

Update Blog Dalam MRT Sampai Tak Sedar Terlepas Stesen

Hi korang..

Korang tau la kan SA ni bekerja, so setiap kali update blog memang time senggang SA la..time kat dalam toilet, dalam komuter ataupun dalam MRT pagi-pagi nak pergi kerja. Memang gigih la update personal entry sebab lama dah takde entry untuk review...sebelum ni SA banyak tolak job sebab kurang sihat dan bagi tumpuan pada kerja hakiki SA...

Nak dijadikan cerita SA pernah ralit update blog sambil dengar lagu kat hp guna earphone dan SA terlepas station yang sepatutnya SA turun...kalau terlepas satu station takpe at least SA boleh turun dan amik LRT ke KL Sentral ini dah sampai Bukit Bintang uolls...sabar je la...leka sangat update sampai x dengar announcement dah sampai Muzium Negara..sejak dari tu SA berhati-hati dan dengar betul -betul...

sumber google.com

sumber google.com
Maunya tak ralit kan...MRT selesa, ekon kuat dan dan seronok la SA taip satu2 ayat...idea plak ntah kenapa masa tu mencurah-curah berebut nak keluar..hahaha.. statement melampau macam  bagus plak isi blog SA ye tak...macam tu la cara SA blogging sekarang...semua guna hp...laptop battery dah kaput..ntah bila nak pi beli battery baru ntah...tunggu bonus la kalau macam ni .sebab battery baru je beratus harga..x nak beli yang secondhand sebab nanti rosak balik kan...kena beli jugak la kan..mana tau Dania nak guna laptop plak nanti....

Eh...SA dh nak sampai Muzium Negara station ni...jumpa lagi korang next entry ye...kang terlepas lagi plak..jenuh...nasib masuk opis kul 9...

19 comments:

  1. Sekarang ni senang je nak kemaskini blog dan di manager sahaja. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  2. Wahhhh kak ada je sharing akak dekat kitaorang. Santai2 pun boleh update. Tapi naik LRT kalau leka dengan phone memang akan jd terlepas station kan. Hehhe have a great day kak

    ReplyDelete
  3. aduhai, nasib la sedar jugak SA, nasib tak time sedar-sedar tu dah last stesen lagi naya... heheheh

    ReplyDelete
  4. Suasana santai dan selesa... Mana taknye terlepas stesen. Hehe... Fiza, lately walaupun ada laptop... Tapi lebih suka updated blog guna tab atau handphone...

    ReplyDelete
  5. haha blog punya pasal..nasib baik tak tertido terus..

    ReplyDelete
  6. kannnn. Skrg update pakai phone lagi consistent. Tapi tu lah padahnya.. sampai leka terlajak station :D

    ReplyDelete
  7. Wahh! bagusnya SA update blog on the go. Saya tak boleh update guna handphone, skrin kecik, sakit mata. hhehe

    ReplyDelete
  8. Amboi kak.. Kemain jauh terlepas station tuh. Hahaha

    ReplyDelete
  9. ammi pernah terlajak sbb salah nama station.
    selalu naik MRT stationnya Merdeka. Kalau naik LRT kenalah turun Plaza Rakyatkan. Ammi tunggulah kenapa announcer ni tak announce stesen Merdeka. Rupa-rupanya aku dalam LRT daaaaaaaa. Sampai ke Bandaraya perginya ammi

    ReplyDelete
  10. tekun betul namanya tu, tapi memang iye pun selesa dalam MRT tu

    ReplyDelete
  11. Saya pun kadang-kadang update blog guna phone. Masa naik LRT kat KL dulu memang fokus betul2. Takut terlepas stesen.

    ReplyDelete
  12. haha :) jangan buat selalu naa SA :)

    ReplyDelete
  13. hahahaha khusyuk sangat SA..sampai terlepas..hehehe

    ReplyDelete
  14. Kak SA memang best la..sentiasa uptodate blog akak. LeYa pun ade hari-hari yang menyepi.. Hehe...

    ReplyDelete
  15. Hehehe.. Nurul dulu selalu tertidur sampai terlepas station.. betul, kalau 1 station takpe lagi.. ni dah jauh sangat 😂

    https://www.nurulsyahirah.com/2019/12/8-tanda-penipuan-poket-sendiri.html

    ReplyDelete
  16. Mujur terlepas satu station je. Kalau dua tiga jenuh juga nak ke platform lain berpatah balik

    ReplyDelete
  17. Untungnya korang! Akak ni kalau dalam kenderaan sejenis yang x boleh tengok phone. Klau tengok phone pening nak muntah bagai. Apatah lagi nak update blog... :(

    ReplyDelete
  18. Kikiki.. nasib baik perasan announcement.. kalau tak terlepas stesen lah akak ye..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah