Thursday, March 12, 2020

Abah KJ Is Back...


Hi korang....

Hari ni kakak kalah lagi ngan #teamadam...takpe la..dah nak kantoi nak buat macam mana kan...sekarang kan dah zaman segalanya dihujung jari...kena redha la Adam dah tau sape kakak ni..SA tu kalau google terang2 dah banyak info keluar kan...apapun kakak bagi la korang #teamadam menang....Bengang gak la kakak bila Adam tu berjaya buat kakak ni gelabah puyuh hari ni...korang suka la kan....

Rasanya tak terlewat lagi kakak nak up pasal Abah KJ yang dah kembali mewarnai dunia politik ni...huiii kakak love sangat dengan penampilan dia..hensem.....kakak suka penampilan serabai Sivaji dia ni...mmg taste kakak la..tall dark and handsome. Okey....ciri2 ni takde kat Adam..hahaha....

Ahli Parlimen Rembau, Khairy Jamaluddin, kembali menganggotai Kabinet Persekutuan apabila dilantik sebagai Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi manakala Ahli Parlimen Kuala Terengganu, Ahmad Amzad Hashim, dinamakan sebagai timbalannya.

Selamat bertugas Abah KJ....rasa nak sekolah balik dan belajar balik Sains & Teknologi...hahahaha....

19 comments:

  1. Yg akak pulak tak minat dgn imej serabai kj ni..rimas tgk..

    ReplyDelete
  2. eh..eh..nieyl pun tgh tryping pasal dia kak...x publish lagi heheh..tersama pulak kita...

    ReplyDelete
  3. Wah.... berjaya si Adam mencari siapa SA ya....
    Lepas ni lunch dengan si Adam lah ya....

    ReplyDelete
  4. Yeah, steady Abah KJ 💪💪💪

    ReplyDelete
  5. Dia dah dapat no telefon ye.

    ReplyDelete
  6. kalau dah handsome tu.. pakai sari macam minachi pun tetap handsome si Abah ni hehe

    ReplyDelete
  7. Tall dark & handsome! Kita suka version kemas ;)

    ReplyDelete
  8. Adam..if you read this, SA dah bagi you hint. Hahaha.

    ReplyDelete
  9. tall dark and handsome... sivaji the boss

    ReplyDelete
  10. Dia memang serabai..tapi serabai yang ada class..itulah KJ..tersendiri.Moga beliau terus menyumbang idea dan tenaga untuk negara kita.

    ReplyDelete
  11. welcome back abah..kna kmas skit rambut abah..hihi

    ReplyDelete
  12. Taknak baca kisah abah, adam mana?

    ReplyDelete
  13. sy slh seorg yg berharap dia kembali menerajui KBS tp rupanya ke kementerian lain....

    ReplyDelete
  14. muka dia macam arwah kawan sekolah saya dulu...

    ReplyDelete
  15. Heyyy hero Malaya ni sape je yang tak suka. Tall dark n handsome memnag ciri2 lelaki dak Mimi suka tau.. Macho gitchuu

    ReplyDelete
  16. wow! abah KJ posing mik gambar ala2 model tu :)
    he is good. walk the talk la jugak kan.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah