Thursday, March 19, 2020

Akasia WFH Part 15

Akasia WFH Part 15

Perghh...tetiba Adam call

Adam : Assalamualaikum Amanda
SA : Waalaikumsalam...
Adam : Amanda ok hari ni? Takde update pun kat FB...
SA : Eh..u boleh baca post i ke..
Adam : Eh..hehehe..saya tumpang baca kat FB kazen saya je..kitorang duk serumah...
SA : Kan ada tu...tp xde la Akasia
Adam : Teruk saya kena ngan readers Amanda smlm ..saya minta maaf ye sbb macam.mendesak..
SA : Ha...tau pun..u should respect pendirian org Adam.
Adam : ye betul tu...macam being childish plak...sorry eh Amanda
SA : xde apa la...
Adam : Eh nampak sedap menu Amanda masak hari ni..pandai masak erk...saya suka ppuan pandai masak..
SA: Erk...
Adam : Bagus la Amanda pandai masak...senang bakal suami nanti...
SA : Erk..( Dah kenapa dia ni, dia ingat kakak nak kawen ke?)eh Adam...i'm on standby mode..work from home kan...nanti la borak lagi..
Adam : Ok Amanda....nanti i whatsaap u..

Eh....puji2 kita plak pandai masak...😆😆😆 kalau selalu skodeng thru FB kazen dia sure dia tau cooking is my passion kan...sajer lettew...haaa... #teamadam ...Kakak dh update dah...bertubi2 tanya hari ni takde akasia ke....kakak kan tengah mode WFH...

#doneakasia
#teamadamhappyke

8 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah