Monday, March 16, 2020

SA Dan Akasia MRT Part 13

Akasia MRT Part 13

10.40am Sunday 15th March 2020
Sedang SA lepak-lepak main-main ngan Dida anak buah SA..sambil tengok tv yang ntah apa-apa siaran dan melayan pok pek si Dida ni tiba-tiba hp SA bunyi....

Caller: Hello
SA : Hello...yes
Caller : Assalammualaikum....
SA: Waalaikumsalam...siapa ni ( hati dh berdebar dah ni)
Caller : Saya...
SA : Saya tu siapa...
Caller : Its me...Adam
SA : Terkedu diam seribu bahasa..macam-macam bermain difikiran ni...aku kena game ke kena prank ni...
Caller : Hello....SA....Suria Amanda.....hello...
SA : ye..ye...hello...er ..from where u got my number Adam?
Caller : Nak seribu daya Amanda...
SA : Omaigaddddddd......ye la...bg tau la macam mana u boleh dapat no hp i....i x pernah bg pun..
Caller : Amanda...kan i cakap..i boleh je usaha cari nama dan hp number u...
SA : Mesti ada informer yg bagi ni kan..
Caller : Macam mana i dapat tu x penting Amanda..
u ok kan kalau i panggil u Amanda...
SA : ish...x puas hati betul la...rasa x secure plak...
Caller : Alaa Amanda...bukan i nak buat apa pun..i just nak kawan je..can we be a friends?
SA : Tengok la...i masih x puas hati macam mana u boleh dpt no hp i...
Caller : ( Dia gelak) erm...nanti kita pi lunch esok...ok? masa tu i citer...
SA : In your dream la Adam ( SA masih x puas hati)
Caller : Amanda ..i just wanted to treats u for lunch only ...sekali je ..
SA : Tengok la...kan i cakap nanti i fikirkan...
Caller : Lamanya u berfikir...i tau u happy sangat last Friday sbb u x nampak i kan...sebenarnya i ada je...tapi i x munculkan diri depan u...we are in the same train actually..i can see your brightness face happy like i don't know..
SA : You stalk me....
Caller : Nope..just give you a chance to feel a bit happy bila i x kacau u
SA : Memang u kacau i pun...bila u dh dpt no i ni..lagi consider mengacau..
Caller : Takde la i nak kacau u...i suka tgok your face x tentu arah..cute je...
SA : Dh la..i nak letak phone....
Caller : Ok..nanti i whatsaap u...
SA : Jangan kacau i...like i'm having a bad dream now...
Caller : Jangan la salah faham...just a friend..ok?jangan marah2..nanti readers u x tak suka...kita kena buat diorang happy..jom lunch but...in 1 condition...
SA : I x pernah setuju tau nak lunch dengan u dan xde syarat apa pun i nak kena ikut...
Caller : Lunch dengan i esok...and satu je...no photo on our lunch date....deal?
SA : I x kata i setuju...
Caller : Takpe...i'm waiting...i got ur no already...
SA : I boleh je blocked number u..
Caller : Jangan la macam ni....
SA : U jangan kacau i....( eeeeee...lebih pada x puas hati ni...rosak hari minggu iolls)
Caller : Kalau macam tu i tunggu bila u ready
SA : Bye...( terus letak hp)

Ohemmgeeeeeee..........korang!!!!! from where he got my number???? takkan google jugak.....uwaaaaa....kakak dh x keruan tau....sape yg tolong si Adam ni bagi number i...tak baik tau.....i rasa mesti ada informer ni....Tak pun...mesti ada yang prank kakak ni.....ke ada yang menyamar jadi Adam?

#teamadam jangan nak happy sangat eh....kakak cuak ni....

#teamadam...i've blocked his number at the moment coz i felt unsecure...no heart feeling ya....๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

9 comments:

  1. tkyah la blok..tgk apa seterusnya hehe

    ReplyDelete
  2. harapnya adam tak putus asa...

    ReplyDelete
  3. Tulah macam manalah boleh dapat.

    ReplyDelete
  4. kalau block nnt xde siri seterusnya dah la =(

    ReplyDelete
  5. Jeng jeng jeng..ada perkembangan nampaknya.
    Ala pergi ja lunch dgn adam tu..

    ReplyDelete
  6. Ala pergi ja lunch dgn Adam tu hehe

    ReplyDelete
  7. Adam tahu dah siapa akak.. wah.. ada mata-mata ke dalam ini..

    ReplyDelete
  8. da baca yang ke 14..tiber rasa nak jadi #teamkakak sebab faham dengan rasa rimas akak tu...huhuhu

    ReplyDelete
  9. sebagai perempuan, saya tak suka ada orang sampai sampaikan nombor telefon saya... tak amanah namanya... Jangan pantas sangat melangkah tu Adam, takut tersadung. Slow and steady win the race kata orang kampung koi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah