Wednesday, March 11, 2020

SA Dan Akasia MRT part 11

Akasia MRT part 11

Yeay hari ni kakak berjaya pergi kerja tanpa bayangan Adam, naik train tepat pukul 8am..yes!yes!yes!...semalam balik kerja pun kakak berjaya tak bertembung dengan dia...tapi kakak nampak dia..hahahha...sorry la #teamadam hari ni korang akan kecewa...semalam kakak berjaya menyelit tepi signboard kat platform MRT tu..dia dh naik MRT ke Sg Buloh pun dia masih x nampak kakak...then kakak lepaskan 2 MRT baru naik dengan hati senang...lalalala...itu kisah semalam la...sempat kakak snap gambar ni untuk korang...kalau kantoi gambar ni matilanak五五五

So #teamadam...takde yang sweet2 hari ni ye... takpe la #teamkakak hari ni rasa happy skit x kena kacau五五五..rumah dia takde air jugak kot tu...mana tau kan...harap2 takde la pertemuan hari ni....


So hari ni takde akasia MRT yang best...hahahaha....kesian #teamadam...maunya tak kesian SA kan asyik mengelak jual mahal je kan...hahaha...biar la jual mahal sikit kan...ekceli SA risau je kalau Adam tu google nama SA...nampak dari cara dia macam bersungguh- sungguh ni...nak tau sebab apa SA kata dia bersungguh2?

Nah la....exclusive untuk korang #teamadam



Dah...jangan nak senyum- senyum sangat...

Kakak dah payung dah tu.....suker korang erk......

14 comments:

  1. Wow wow wow. Jual mahal sikit SA. kasi dia kejar hahaha. Tengok usaha dia. wow dasyat la SA. Nanti sambung k Slot akasia ni :) xx

    ReplyDelete
  2. Ok, reply back the note with your hp number pls! hehehe

    ReplyDelete
  3. Fuyyooo... Ada bau-bau mewangi di situ... Nak episod seterusnya lagi

    ReplyDelete
  4. Sempat lagi kirim mesej melalui penanda buku. Makin menarik drama Akasia Kak SA ni.

    ReplyDelete
  5. Takut dia akan dapat. Saya pernah kena. Tak tahu camne boleh dapat.

    ReplyDelete
  6. hahaha.. akak bukan takat senyum.. gelak kecik ni haah.. All the best to Adam.. hehe

    ReplyDelete
  7. eceeceecce.. tu je nak cakp. hehehe.. all the best Adam.

    ReplyDelete
  8. hahhahaa. saya follow Akasia Akak SA ni kat FB. Menarik cerita nya. ENtah-entah nanti Adam ni kot jodoh akak. hehe

    ReplyDelete
  9. Hmmm...saya rasa jap lagi Adam pun join komen kat sini...hahaha

    ReplyDelete
  10. halah.. halah.. sweet sangat si Adam nie..

    ReplyDelete
  11. eloklah jual mahalkan SA..takdelah nampak terhegeh2 plak kita ni. biar ada class skit

    ReplyDelete
  12. masa ni masih #teamadam lagi...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah