Sunday, March 1, 2020

Happy Retirement Marilyn Yap

Hi korang...

Jumaat lepas SA lunch kat luar....tak ramai secretaries yang dapat join...cuma mana yang available je..jadilah dari x sambut farewell dia kan...Marilyn ni PA to Dato' and macam x best plak kalau x buat farewell...so beramai-ramai la kami menuju ke Swiss Oven KL Sentral...ok la makan kat situ..sebut bab makanan ok takde masalah...yang masalahnya kami kuat reservation dia bagi tempat open air yg takde aircond ..panas kott....sib baik x becak ketiak..hahaha...apapun we had a blast on that day, borak-borak, buat bising dan buat tempat tu macam tempat kami sendiri...

Tak banyak  pun ambil gambar sebab kami kepanasan kat area tum..silap pilih tempat rasanya...

So biarlah gambar yang berbicara ye...



















Sure pelik orang sekeliling tgok kami-kami semua ni buat bising, buat havoc x peduli keadaan sekeliling...sebenarnya working as a PA or Secretary bukan perkara mudah bilamana u need to give fully effort to your work...adakala balik lambat sangat dari orang lain..adakala satu rahmat kalau dapat balik awal..masa untuk diri sendiri pun takde tau...

So..Marilyn antara yang dah retire...good for her...sekarang dia tak leh nak pening-pening dah fikir pasal kerja...dia sebagai PA Dato' CEO memang payah nak luangkan masa untuk happy-happy macam ni...tinggal lah kami semua yang masih setia di sini...ecece...perjuangan masih perlu diteruskan untuk periuk nasi kami sendiri...next giliran kami pulak bila dh sampai waktu kan...

13 comments:

  1. Bersara untuk berehat pula. Masa untuk diri sendiri.

    ReplyDelete
  2. Seronok sama-sama meraikan.Bila tengok gambar makanan perut PC pun berbicara juga ni.

    ReplyDelete
  3. Time to rest.. Sedap pulak tengok menu tu..huhu..hihi..

    ReplyDelete
  4. selamat bersara puan..moga sentiasa maju dimasa hadapan..:)

    ReplyDelete
  5. The resto tahu kot SA & geng nak berhuha-huha itu yg depa letak kat luar hihi...

    ReplyDelete
  6. itu lah dia life as secretary kan..kerja yang org ingat mudah, selalu cakap tak ada keje. Tapi dema x tau sakit otak nak pikir kerja oi

    ReplyDelete
  7. Hopefully dia enjoy retirement days dia. Mesti dia rindu nanti semua yang dalam gambar ni.

    ReplyDelete
  8. Some of PA/Secretary bernasib baik juga SA, dapat boss yang tak kekwat, jenis yg tak balik lambat, ada masa2 tu ada jg lah balik lambat.. but once in a blue moon je (talk to myself)

    ReplyDelete
  9. nyummmmm sedap semua makanan tu ^_^

    ReplyDelete
  10. happy retirement Marilyn! adoi tempat xde aircond...
    mesti nak cepat2 makan masuk opis balik hehehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah