Friday, March 6, 2020

SA dan Episode Akasia MRT

Hi korang...

Bagi korang yang mengikuti Akasia MRT SA kat FB memang tau la..dari hari ke hari ada je kesinambungan kisahnya...ada yang berharap agar kesudahannya happy ending apa segala...hey..kisah tu sekadar hiburan tau..SA garap untuk aktifkan FB SA..ianya kisah benar tapi takdelah sampai berjodoh kan...kisah hari ni sedikit menarik..korang yang blom baca SA park kat si ni la Part 8 ni...part 1-7 korang baca kat FB aje ye...takde FB SA? alaaaaa...x reti- reti nak follow ke? hahahaha....

Nah...sape blom follow sila la follow FB SA :- www.facebook.com/Parizan.mohdzain


PART 8

Assalammualaikum..good morning uolls....kakak hari ni on time naik MRT dari Sg Buloh..ada ke mamat tu?..mulanya ingatkan takde...sekali terpandang plak...td dia kat coach lagi satu..orang pun bleh tahan ramai hari ni..

Takde conversation?

For sure la takde u olls, tapi dia lambai dan senyum dari kejauhan..🙈🙈🙈..smart dia hari ni ngan dockers kaler hitam dan kurta warna light blue sedondon dengan kakak...macam kat gambar tu la kaler baju dia...macam janji plak...opps....

eh.eh.baiknya dia..anak sapa la ni...dah 2 kali bagi tempat duduk kat ladies walaupun dia baru je dpt duduk...

Updated @ 8.22am :- ingat dia turun kat Mutiara Damansara...😱😱😱😱😱 tapi dia tak turun laaaa....aiyoooo....kakak perasan kat TTDI station dia masih ada lagi....ah sudah...

Dup dap dh ni...dia turun Station Muzium Negara sama ngan kakak ke?

#apekah
#matilanak

Updated 8.55am

Memang betul dia turun Muzium Negara Station sama ngan kakak ..kakak laju2 jalan tp dapat gak dia seiring sejalan ngan kakak uolls.. nasib pakai mask so dia x nampak kakak cuak giler....

Dia : morning u ..eh..kita sama colour la..macam janji plak kan..( erkkk 🙄🙄...)
SA : morning...eh turun kat sini plak ( buat2 baru perasan)
Dia : haah i ada course kat Hilton, nama u apa eh..

Aduhhh..tanya nama plak..

SA : er ...u can call me SA
Dia : ermm..SA...my name is Adam...if u don't mind can we change hp number?
SA : alamak ...err...sorry..i bukan x nak bagi tp i don't simply2 give my number to people yg i baru kenal..
Dia : kalau macam tu takpe,next week i ada kat sini, kita jumpa lagi nanti..
SA: oo..ok see ya...i got to go..lambat dh...
Dia : Bye SA.....

Kami berpisah di laluan dia nak ke Hilton...

#matilanakdianaknophone...
🙊🙊🙊

So korang...nama dia ADAM..

TO BE CONTINUE.......

17 comments:

  1. Dah minta no telefon pula

    ReplyDelete
  2. Eh eh eh kan main minta no phone

    ReplyDelete
  3. Saya yg baca pun ikut dup dap nih..hihi

    ReplyDelete
  4. Hihi dia dah mintak no tu.. Dia nak kenal lebih dekat kot dengan kak SA

    ReplyDelete
  5. wah wah wah.. Ayu follow ni. ada banyak improvement...
    suspen baca. he he...

    ReplyDelete
  6. Bestnya Kak SA..jangan lupa sambung lagik ye...

    ReplyDelete
  7. minggu depan kalau terserempak lagi, bagi lah no kak... tak pun kasi masa seminggu dua lagi tengok kesungguhan dia hehehe... kita lak yang seronok

    ReplyDelete
  8. kenapa tak jawab.. "nama saya Hawa" wakakakaka #AkasiaAdamDanHawa

    ReplyDelete
  9. Adudu part ni fiza lak yang macam tersengih sorang bila baca... Hehe

    ReplyDelete
  10. Saspen juga.
    Adam blogger tu ke (BLYJL)

    ReplyDelete
  11. Semakin menarik drama akasia ni😂.

    ReplyDelete
  12. ni mmg nak suruh ammi baca part 1-7 lah ni ye..sengaja je tau.

    Adam...Amanda. bolehlah tu. kira on jelah hahaha

    ReplyDelete
  13. haaa yang ni ada baca kat FB, terus saya scroll cari yang awal sekali masa tu..hahahaha

    ReplyDelete
  14. semangan dia kejar akak sebab nak nama dengan no fon.. comel..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah