Monday, March 16, 2020

Koleksi Makanan Yang Tak Sempat Share..

Hi korang...

Selamat pagi...hari ni SA nyer mood agak kureng skit...maybe sebab insiden semalam..maybe Monday Blues pun ye gak..eh..banyak kerja ke SA? Takde la banyak kerja just macam sedikit letih je...malam tadi pun tido awal..rasanya belum pukul 10 SA dah tido dah...huiii...penat...so untuk permulaan pagi ni SA nak share ngan korang gambar makanan yang banyak dalam hp SA..nak delete sayang...so share kat blog dulu la...rasa macam dah lama jer tak share makanan dalam blog ni kan...Memandangkan SA dah slow pergi event so better SA publish apa yang SA rasa nak share ngan readers semua..nak plak SA sekarang tengah hangat dengan kisah Akasia MRT..hahaha....post SA kat FB memang menerima banyak likes dan komen dari readers SA...

So kita tinggalkan kejap kisah Akasia MRT dan jom tengok gambar- gambar makanan yang SA sempat snap 2-3 minggu ni....


Menu Sabtu Sambal Sotong


Rendang Ayam Cili Api


Sarapan last week Nasi Goreng + Ayam Goreng


Mee Goreng #adambelanja


Ikan Siakap Masak Lemak Cili Api


Sayur sawi goreng


Ikan tilapia Goreng


Budu


Alaaa...luap nama tp makan kat Oldtown


All time fav sandwich


Nasi goreng


Nachos


Chicken Salad


Seafood spaghetti


Apa ntah namanya ni


Yong Tau foo Goreng


Nasi Goreng kampung + telur mata


Teh O Panas


Caesar Salad

SA mengalami masalah makan sekarang...SA takde selera makan sangat tapi bukan la sampai tak makan..cuma SA kurang makan, cuaca panas sangat kan siang malam..SA asyik minum air je..bila panas SA selalu diserang migraine..letih oiii...panas betul...

9 comments:

  1. dugaan puasa ni tgk entry makanan hehe

    ReplyDelete
  2. Wah macam-macam jenis makanan ada.

    ReplyDelete
  3. apahal sedap sgt lauk2 akak ni.. huhu lapar balik bila tgk kak

    ReplyDelete
  4. A'ah sekarang musim panas, asyik minum air ja 😣

    ReplyDelete
  5. Wah... photo makanan semuanya. Kita nak singgah sini pasti terliur

    ReplyDelete
  6. Adoi.. Banyaknya gambar makanan yang best-best.. Terus rasa macam lapar.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. ewaaahhh..mee goreny Adam pun terselit sama ya..

    ReplyDelete
  8. quesadilla yang tak tau nama tu nampak sedap...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah