Wednesday, March 25, 2020

Birthday Aleesya Qhaira Wilda 2 Minggu Lepas

Hi korang....

2 minggu lepas Birthday Dida atau nama sebenarnya Aleesya Qhaira Wilda yang ke 6 tahun..sekejap jer dah besar anak buah SA ni...dah besar panjan ni badan dah makin kurus...pelik plak..rindu ngan badan montel dia tu..tapi tu la dia dah x kuat makan sejak diserang demam panas lama tahun lepas. Kalau tak sure raami geram kat dia..ngan rambut kerinting dia dah panjang melebihi montot tu....dengan pok pek..pok pek dia...geram je...

So memandangkan masa tu blom lockdown, Covid-19 pun tak seteruk macam sekarang..so takde aktiviti besar-besaran diadakan.so sambut ala kadar je...mamalong sponsor kek dan belikan hadiah untuk dia gak..


Tak cukup corumn...tapi xpe..depa comel sangat


Bab posing serahkan je kat diorang ni


Mama ngan muka tak ready, comot pun ye gak sibuk nak mencelah


Kek Dida


Over betul siap pakai crown


Siap accessories lagi tu ha...


Blow the candle..


Cake cutting


Pose seketul nanti leh hantar kat Daddy


Mommy masak mee soto dan ayam kentucky je


Mommy potongkan kek


Jom bukak hadiah...yeayyyy


Wahh...banyaknya dapat hadiah...Aidan try to hijack hadiah kakak Dida


Bukan main kan..


Bag tu mamalong bagi...

Bab birthday celebration semestinya akan menjadi kegemaran dan kegembiraan buat kanak- kanak. kita yang dah tua- tua ni takde la nak sambut..kalau depa buatkana untuk kita punnn..depa yang tiup cake dan potong cake...memang dah agak berusia ni malas nak sambut- sambut birthday dah...feel tu takde..tapi kalau orang tersayang yang sambutkan...mesti best kan...itu takpe...hahahahha...adoiii....apapun..happy birthday Dida..semoga membesar menjadi anak yang solehah berguna dan bijak dalaam semua perkara..Mama love u so much.....

Ada yang cakap, Dida ni iras mamalong dia...ye ke? tgok la mommy dia plak..sama iras ngan mamalong kannnn...

7 comments:

  1. happy birthday dida..sebaya ngan ank buah kita yg buat donut tu

    ReplyDelete
  2. Kanak2 memang seronok sambut besday..lbh2 lg kalau dpt hadiah..

    ReplyDelete
  3. Masa dorang masih kecil, bagilah peluang untuk sambut hari jadi untuk kenangan apabila dah besar.

    ReplyDelete
  4. HB dida, comel kek nya... meriah bila semua ada... cantik betul nama dia

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Dida. Kejap je 6 tahun dah Dida.
    Semoga dipanjangkan umur dengan segala kebaikan dan dimurahkan rezeki dengan segala keberkatan.
    Aaminn...

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday princess!!!

    ReplyDelete
  7. tertarik pulak dengan seluar kakak-kakak beliau tu...haha

    budak2 masa kecik montel je kan, tapi bila da makin besar, makin kurus pulak..sama la ngan anak buah saya kat shah alam tu...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah