Monday, March 9, 2020

SA dan Akasia MRT part 9

Akasia MRT part 9

Assalamualaikum & selamat pagi ..as usual hari ni takde akasia MRT...TETAPI!!!ada plak akasia kat Maybank KL Sentral...oh gosh...jumpa kat sini plak 🙈🙈🙈...Kakak ada urusan sebab kad bank problem...si Adam ni ada plak kat sini, mula-mula SA nak duduk kat kerusi dalam bank tp penuh so berdiri kat tepi bank lepas isi borang apa segala...mulanya SA mmg x perasan..tapi dia yg tegur ...berderau darah...kalau toreh muka ni mmg x kuar darah rasanya..sebab apa....sebab kakak x pakai mask..now dia dh tau dh muka kakak..mmg x leh elak la...




Conversation sedikit panjang sebab lama kat bank ni td...

Dia : Hi SA!!!
SA : Eh....hi....buat apa kat sini?
Dia : beli burger jap....eh x la..just kidding...i buka akaun la SA.. (dia ingat lawak la tu 🙄)
SA : Macam mana u perasan i plak ni...(apo soalan kakak ni?)
Dia : i cam rambut dan tag Malakoff u pakai tu..
SA : Senyum je la...nak kata apa kan...
Dia : SA....x boleh ke kita tukar no hp?er...i bukan ada niat lain pun..just nak kenal je...
SA : er..x boleh....
Dia : Tapi nanti dh lama-lama boleh kan?
SA : Depends
Dia : i suka tengok u pakai baju kurung kedah macam ni...colour pun sweet je..and muka u ada iras-iras farah fauzana la..u perasan x selama ni?

Allah...dh kenapa dia ni...sure dia nampak iolls blushing...cepat la waktu berlalu..iols senyum je x jawab soalan dia tu..x tau nak jawab apa🙊🙊..tak berani daku pandang muka dia..eh..eh..dia ni..

Dia: SA..one last question...SA tu maksudnya apa?
SA : u rasa apa?
Dia : x tau..Siti Aminah kot..so pendekkan jadi SA..kan?
SA : Nope...teka la kalau dapat..
Dia : ok..kalau dapat u bg no hp eh...deal?
SA : Nope...mana boleh macam tu...
Dia : eh knp pulak..adil la tu...i pakar siasat nama org tau..
SA : u boleh deal lain tp bukan no hp
Dia : ok...u owe me lunch together, anytime.. anywhere...deal?ok?jumpa lagi eh..urusan i dh selesai...ingat eh SA...i tau nama u...kita lunch sama..
SA : eh..mana aci...i x cakap setuju..
Dia: Senyum GEDIK dan terus berlalu

Dia jalan je menonong.....
Ya allah...jangan la ada pertemuan lagi lepas ni...budak Adam ni buat daku x keruan la...apesal bleh jumpa dia plak kat sini...memandai je cakap kakak hutang lunch dengan dia...

Nak buat cane ni korang....dia nak tau nama betul...hahahah...matilanakkkkkk....itu takpe lagi..bab nak ajak lunch sama tu...erkkkk...mana kakak pernah lunch together2 dengan lelaki kakak tak kenal selama ni...

Macam mana ni.....😖😖😖

#matilanak

12 comments:

  1. Jaga2.. tak lama lagi pecah rahsia, dia google aje

    ReplyDelete
  2. Hai Adam..Adam..meh pm akak kalau nk tau maksud SA tu haha

    ReplyDelete
  3. hehe..hari2 tertunggu drama akasia SA..hehe..bersungguh si adam ni

    ReplyDelete
  4. Kita rasakan macam dia tau dah je SA ni siapa hahaha..jejangan dia baca blog tak..erkkkk...

    ReplyDelete
  5. tk lama lg standby utk lunch tu SA

    ReplyDelete
  6. Sekali dia dapat tahu no telefon terus.

    ReplyDelete
  7. kang dia google kanggg akasia mrt hahahahahhahahhahahahha

    ReplyDelete
  8. jaga-jaga dia tgh taip kat google tu.. haha

    ReplyDelete
  9. Oh panjang kisah dia..blogwalking la kita hahahaha

    ReplyDelete
  10. Jaga2 SA.. ada yang memeratiiiiii... hahahahahaha

    ReplyDelete
  11. Sempat lagi adam melawak ye.. comel pula encik adam nie..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah