Wednesday, July 31, 2013

Di tunggu Kad Raya...Yang Dapat.....


Lain yang ditunggu...lain yang dapat....yang di tunggu kad raya dari adik manis....
Yang sampai kad jemputan kahwin....
Minggu raya plak tu dia kahwin..

Kak Rizz @ The queen of GTI....hihihi.....tau pun....

Wedding Aslam dan Azna....nak kahwin dh Aslam....further study x lama lg then fly bwk bini sekali eh....belajar di tempat yg sama kan...

Sib baik jemput akak &family...

Boleh la angkut sekali family aku Ahad minggu depan..dh janji nak pegi kan...
Aslam adalah jejaka ensem yg kitorang sambut farewell ari tu sehari sebelum posa kat
Sooka Sentral...
Ish...kena pi cari hadiah ni.....


11 comments:

  1. heheh tima kacih komen entry kiter..:) cepat2 buat burger tu leh rasa duk amerika sambil ngap..hehe

    wah ada ada kenduri time raya..huhu..

    ReplyDelete
  2. sama la mcm deqla hari tu.. ingtkan dpt kad raya, rupanya kad kawen...haha.. ok la tu.. kad jugak ... ;p

    ReplyDelete
  3. Kita sibuk raya tau2 dapat makan nasi minyak kira 2 in 1 lah.

    ReplyDelete
  4. org sibuk raya..ada gak yg sibuk nak kawin hahahaha

    ReplyDelete
  5. Raya2 pun org nk khwin sbb nnt kenang smpai akhir hayat tu.. Hehe

    ReplyDelete
  6. hahahaha.. lain yang ditunggu lain yang dapat.hehehe. mesti dorang buat dua sambutan sekali tu. sambil kahwin sambil buat rumah terbuka hari raya

    ReplyDelete
  7. Wah! Dah dapat jemputan kahwin...
    Bagus juga buat masa hari Raya, 2 in 1 sekali dgn open house! Jimat belanje.

    ReplyDelete
  8. saya pon dapat 2 undangan kawen..kira persaingan antara kad kawen ngan kada raya sangat meriah tahun ni :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah