Tuesday, July 16, 2013

Tom Yam Kung



Lupa nak citer kat korang...ni la tom yam yang kitorang kat umah buat hari sabtu lepas...
Guna pes tom yam kung dari Padang Besar...
Actually nak test jer pes ni..samada boleh jual ke tak....ada jugak beli untuk family...tgh tunggu respon...belum officially jual...rupanya pes tom yam dari Padang Besar ni memang
Menjadi kegemaran. ..bakal adik ipar aku yang suggest aku jual Pes ni...
So skrg aku lom decide lg...tgh tunggu feedback family aku...
If betul2...I
insyaallah lepas raya aku promote dan start jual...thats y baru2 ni ada yang tiba2 order aku x berani nk jual...kang x sedap satu hal...
Pes ni bukan murah...dengan kos nk bawak ke Seremban lg kan....apapun peminat tom yam...sabar eh....nanti confirm aku jual kat sini....

34 comments:

  1. Jenama apa tu kak? Sy mmg cri pes tomyam yg tin die color putih. Tapi sy tak naklah beli besar2 tin tu. Sy nak beli yg botol kecik je. Brand yg sama ke kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pes tom yam kung thai yg label kaler kuning.. cer tgok entry2 sebelum ni...ada akak publish before posa ari tu...

      Delete
  2. Farah baru nie pn beli pes tomyam kt padang besar..beli satu tin besar lagi..tin warna putih..nama lupa la pulak...tp mmg sedap!! ..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang jenis tin tu eh...akak beli dlm botol kaca tu...nanti akak tanya bkl adik ipar...

      Delete
  3. brand apa pes tu? teringin nak pegi cari jgk..tak jauh dah padang besar tu..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestnya duk dekat ngan padang besar...fia ada byk jenis....

      Delete
  4. alahaiiiii batru ckp psl tomyam sampai terliur2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik ko cari tom yam nok..ko nk bersalin dh kan...

      Delete
  5. sedapnyerrr...salam kenal..Nurha dah follow balik...

    ReplyDelete
  6. kenapa x jual skrg.leh buat masak kat rumah.nyum2,rara suka tomyam yg merah pekat tu.fuhhh~ sedap.

    ReplyDelete
  7. jual kat kedai ke atau kat online je??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blonm bkk kedai lg...jual online je...

      Delete
  8. wah kalau sedap mesti orang nak beli kan. apa kata akak kasik kitorg rasa dulu tom yam tu haha

    ReplyDelete
  9. alamak...tibe2 rase terliur tengok...heee...^^

    ReplyDelete
  10. Saya ini hantu Tomyam. Selalu beli pes Tomyam dari negara Gajah Putih.

    ReplyDelete
  11. wah macam2 juga ekau jual yo...

    ReplyDelete
  12. Memang meleleh ayaq Liur, Tengok Tom Yam Kung ni. Alahaiiiii.

    ReplyDelete
  13. Khairine memang suka giler dengan Tomyam..
    dia panggil 'sup tomyam' hahaha
    setakat ni tak pernah cuba brand lain selain knor, later kalau SA jual boleh lah Zaza beli & try yer ;)

    ReplyDelete
  14. wah.. dapat idea nk msk tom yam utk hari minggu nnt... insha Allah..

    ReplyDelete
  15. sllu el pakai adabi je
    lom nah try mn2 brand lg..adabi tetap dihatiku haha

    ReplyDelete
  16. ada special tom yam dr padang besar ek..tak tau plak...mesti sedap tu

    ReplyDelete
  17. sy ada jual tomyam pes.sila ke url ni.https://www.facebook.com/borong.beli.terbukti mmg sedap dan kaw.

    ReplyDelete
  18. sis ada jual tak pes ni sbb pes tom yam jenama kun thai ni mmg suped sangat sedap, haritu beli kat padang besar jgk yg dlm botol,menyesal tak borong banyk2,sis sy nak order boleh tak..kk sabah jauh ni sis huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak xde jual dik...belum final nk jual lg....nanti la...bln satu akak baru announce....

      Delete
  19. Assalamualaikum, kak..blh x klu sy nk bli tomyam paste ni?

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum, kak..blh x klu sy nk bli tomyam paste ni..sy mmg cr paste ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai dik...akak x jual la dik...belum pun decide nak jual...plan macam x menjadi je....sorry eh dik,...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah