Monday, July 29, 2013

Selamat Pagi...


Assalammualaikum....

Salam Isnin u olls...lama aku bercuti dari Jumaat...sebab tu senyap jer...balik kampung...berbuka kat kampung...seronok memang seronok...tp tu la...dalam pada seronok tu..
hati x tenteram jugak...ada personal insiden sebelum2 ni...memandangkan personal..x perlu la aku share kat sini..
macam mana persediaan raya korang?
dah settle dah...aku macam biasa la..ala kadar jer...xde apa yang hebat pun...
yang penting untuk anak dara aku tu je...
cuti pun x lama...sampai Rabu je...Khamis baru masuk kerja balik...
after this nak concentrate untuk cuti bulan 11 plak..nak pi Sarawak..
Convo si kudut tu...



5 comments:

  1. Morning akak..bestnya nk balik Sarawak.. farah tahun nie tak balik kot..huhuhu

    ReplyDelete
  2. betul tu along...lebih pada anak sebenarnye...bagi dieorg hepi, dgn kite2 pun hepi .....

    bestnye along nak pi sarawak...leh pekena laksa sarawak...

    ReplyDelete
  3. Raya,....banyknya budak2 lah SA,...mak budajk mengendeng anak je hehe..tp dlm mengendeng2 tu dapatlah jugak sepasang dua!

    ReplyDelete
  4. kat kg mana tu? wahh lps tu terbang ke srwk pulak.. perghhh syok!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah