Tuesday, July 23, 2013

Macam Dah Anak 2


Ni adik ipar aku...wah..wah...Ibu ngan ayah si kembar kerja..dia la yang jaga budak kembar berdua ni tau...haaaa...ada bakat x? Ateh cakap laki dia yang mandikan si kembar ni...
pandai eh...tinggal nak jaga anak sendiri je lom ada rezeki kan...

bukan main mengada la dua beradik ni..
leka tgok Pak Teh duk mesen kelapa
lepas tu korang tgok....abih tunggang langgang kerusi umah Wan Lang diorang kerjakan...
lasak kan?lebih lasak dari budak lelaki...

Tapi takper...diorang bukan Hyper...cuma lasak sebab nak membesar jer...
now dah bijak dah..ABC dah hafal...lagu twinkle2 pun dah pandai nyanyi even tunggang langgang..
dah kenal orang dan paling x sangka..pandai main game kat tab...
mama eh ni pun x reti main game...kelakar kan?
semoga membesar menjadi anak yang baik ye kamu berdua....


10 comments:

  1. rajin dia.. mcm hubby deqla pun suka lyn bebudak camni.. tp lom rezeki kami kan.. huhu...

    ReplyDelete
  2. bagus bila kanak2 aktif...sebabnya minda mereka berkembang...cuma kena perhatikan selalulah... hu hu hu...

    ReplyDelete
  3. ala nok, aku sampai seremban petang nok...

    takpe la gitu, ko pos je la barang aku tu...wassap aku berapa harga barang aku tu termasuk pos ye...

    takde rezeki la nak jumpa ko...huhu...

    ReplyDelete
  4. Anak2 umur gitu memang agak lasak sikit....comel jak tengo kembar dua orang ni kan...

    ReplyDelete
  5. In Shaa Allah membesar jad anak2 yag solehah kan amin2

    ReplyDelete
  6. Budak budak kalau orang suka melayan..memang diaorang suka sangat

    ReplyDelete
  7. Aktif tu biasa bagi anak2 umo macam tu tapi kena perhati2 jugaklah risau kot2 depa buat benda yang boleh mendatangkan bahaya.

    ReplyDelete
  8. Bgus dia aktif..tnda dia sihat..

    ReplyDelete
  9. budak2 nak membesar mmg gitu lasaknya..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah