Thursday, July 18, 2013

Frustrated! !!


Hahaha...tajuk x leh blah kan...sure korang yang masuk blog aku ingat aku tengah frust
Monyet ni yang frustrated sebenarnya....
Mood nk update banyak2 belum sampai2. ..aku hidangkan korang ngan gambar monyet frust ni dulu....apapun..
SELAMAT PAGI U OLLS
hujan kan....sedapnya if dapat tido.... tarik toto...huiii.....
Jenapa la xde cuti di bulan posa ni.....
Dah...dah....pi buat keja.....

13 comments:

  1. Apply lah cuti...luangkan masa berbuka bersama insan2 tersayang.

    ReplyDelete
  2. La...ingatkan apelah tadi kak. Hehehehe...

    ReplyDelete
  3. Morning akak.. farah pun mengantuk nie..Adehhh! ;p

    ReplyDelete
  4. hehehe, kelakar muka beruk tu kak :D

    ReplyDelete
  5. tajuk memang gempak...sedapnya dapat sambung tido...

    ReplyDelete
  6. ahhaha kann ..
    sekurang2nya terhibur ;)

    ReplyDelete
  7. Selamat pagi.. Heee.. Ingt akk yg frust.. Heee

    ReplyDelete
  8. tak sabar nak tunggu kul 1 ni...nak tido...

    ReplyDelete
  9. hah!! ingatkan SA yang frust tadi.. skali tengok si monyet rupanya hahah terkena mokcik.. :p

    ReplyDelete
  10. ooo monyet pun frustrated gak ke hahaha

    ni dtg sini pun mood ngantuk gilos

    nak tumpang tido sini jap bleh hehe

    ReplyDelete
  11. ooo mcm tu ek muka monyet frust..hahaha..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah