Wednesday, July 17, 2013

Jangan Lupa Zakat Fitrah.



Dah 8 tahun dh aku byr zakat fitrah untuk diri sendiri...
Ntah bila nk merasa sang suami yang bayarkan...dapat rasa sekali je dulu...
So tahun ni mcm biasa la...sendiri lagi....tahun depan x tau lagi...if jodoh ada kan?
Korang jgn lupa doakan utk aku eh...hihihi...dh tua dh...35 years old.... 
Ish...x mo fikir la....


20 comments:

  1. InsyaAllah..i doakan semoga u cepat2 bertemu jodoh..tahun depan kasik dia yg bayarkan.. ;p

    ReplyDelete
  2. insya Allah kalau ade kodoh tak kemana kan :)

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat2 bertemu jodoh....amin :D

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah kak... Aminnnn.. doa bnyk2 bulan ramadhan ni, :)

    ReplyDelete
  5. In Shaa Allah, mudah2an adik doakan untuk akak... semoga Allah SWT berikan jodoh yang terbaik buat akak diva sayang yer...

    *topik Zakat Fitrah ni jadi favorite kita dari semalam kan akak diva...wakakakaka....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...thanks adik diva...moga makbul....

      Delete
  6. Inshaa Allah kak. Sy doakan. Tp sendiri2 pun, sy tgk akak happy je. Heee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hidup kena happy fara...tp tu la..dlm hati org x tau kan...

      Delete
  7. inshallah ada jodoh tu x kemana..doakan tuk kamo ea
    org skun ni last minit baru nak bayar..ada tu bayar time nak solat raya adoyaii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la...kalau boleh x nk la byr time dh darurat mcm tu..

      Delete
  8. doa bebanyak sis...smg dapt lebih baik...(cam tau jekan..hehehe)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah amin...moga dimakbulkan...

      Delete
  9. salam...

    kebetulan tajuk entri kita ada kesamaan...

    insyaAllah.. moga bertemu jodoh.. amin...

    ReplyDelete
  10. semoga yang terbaik hadir...amin...:)

    ReplyDelete
  11. alaa.. x tua sgt pun.. at least dah ada anak dara sorang.. =)

    ReplyDelete
  12. InshaAllah.. tiap2 tahun Nizam yang akan bayarkan untuk kami anak beranak =)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah