Tuesday, July 23, 2013

Cerita Sebelum Puasa


Bertempat di Kelantan Delight Sooka Sentral, Ada makan2 sebelum puasa...hehehe...lebih kepada farewell dan sambutan hari lahir untuk June dan July...lambat aku update citer ni...terlepas pandang sebenarnya...duk belek2 gambar kat Note II ni terus teringat x update lagi...

sudah ku katakan..hanya aku wanita terpilih menakluki department ni...hahahaha...
 masing2 leka pilih menu
 second boss
 baju biru hujung tu my boss
 keropok yang x cukup...3 kali tambah..
 teh goyang...sampai 2 sudunya...itu sebabnya dipanggil goyang kot?hahaha..memandai jer
 air aku soursop juice dari kotak...bukan pure buah ye...
mee udang yang sos semata2..kureng di situ...

 trainee..Amir Khusairy...student universiti di Kanada..org NS..seorang yg pemakan...
 birthday June dan July...semua ada 4orang termasuk aku...
 Aslam...yang diraikan...dh berhenti kerja sambung belajar for good, lepas raya nikah...
 habih licin dia bedal...mmg jenis x tolak...sebab after this mmg susah nak jumpa makanan Malaysia katanya
the gentleman at my department....semua engineer...semua dah kahwin kecuali amir....

itu sajer la citer yang ada pasal last makan2 sempena farewell dan birthday celebration...lepas jer session tuh aku bergegas balik Seremban utk bersahur dengan keluarga...
apapun sambutan birthday Ogos insyaallah lepas raya kot...hahahhaa....
kesian sapa birthday bulan puasa...ada 2 orang if aku x silap...

so far makanan kat Kelantan Delight..so..so..jer..x macam dulu...dulu best...
bertukar pengurusan kah?


9 comments:

  1. Sy tak nah mkn kat kelantan delights tu kak...

    ReplyDelete
  2. erksss, di manakah wajah diva itu? ekekeke...punya tepek gambar orang lain, lepas tu tuan tanah kedaong x nampak batang hidung... (eleh dah tau dah jawapan tu, diva memang takkan tepek gambar...wakakakaka....)

    ReplyDelete
  3. kak.. confius di situ.. kenapakah air tu ada dua sudu.. motif dia.. heheheehe :D

    ReplyDelete
  4. wahhh...bestnya...iftar beramai2..^^

    ReplyDelete
  5. Teh goyang tue mcm menarik jer..mesti sedap..:)

    ReplyDelete
  6. Foodies kat Kelantan delight mostly sedap kann SA.. dapat plak makan nasi kerabu & ayam percik.. slurppppp nyummehhhhhh

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah