Thursday, July 25, 2013

Majalah EH keluaran Ogos....

Aku suka je baca majalah....x baca kang x ikut perkembangan zaman plak...
Kang orang duk bercerita...aku melopong...
Actually sebagai reference aku untuk if nk cari barang2 or fashion2 baju...
Tips...
Majalah EH ni x sesuai ngan aku....eh.....sukati la....aku yg nak baca..aku punyer sokaaaa...
Hihihi...sukati je budak opis ni ckp aku dh 30's so x sesuai....
Dengki ko x pat beli kan...
Nabila Huda penghias muka depan...cantik betul dia

Yg aku suka dapat sample ni...Lactacyd...aku mmg guna pun pencuci ni...

Dapat 2 pack....

Tp yg aku beli kaler biru tu....belum habis pun lg....
Ingat nk beli yg travel pack...
Miss v pun kena jaga jugak kan....
Aku ada soalan ni...

1. Korang suka baca majalah apa?
2. Korang guna pencuci apa untuk miss v korang?

Yang lelaki jgn sibuk nk jawab eh...soalan khas utk wanita je.....


13 comments:

  1. Dah jarang beli majalah... Kadang2 belilah Wanita, Keluarga tu pun tengok isu dan tengok covernya sapa....hahahaa...

    Tadi tu blog kena malware eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah ada malware...but dh ok dh...

      Delete
  2. Nabila Huda cantik , tapi perangai kurang cantik sikitlah kan...

    ReplyDelete
  3. Majalah pama, wanita harmoni keluarag pun suka... Pencuci sri ayu je...

    ReplyDelete
  4. gorgeous nabila.. mak suka baca majalah hijabista skrg ni hehehe

    ReplyDelete
  5. lama dah x beli majalah nie huhuh

    ReplyDelete
  6. dulu peminat habis EH siap koleksi tapi now dah kearah wanita...suka majala pa n ma, ibu dan anak...

    ReplyDelete
  7. 1)sejak dua menjak ni dah tak beli magazine dah SA.. males nak baca hehe

    2) pakai Lactacyd jg dalam botol beli twin pack, 1 boleh bw travel, 1 stanby kat rumah

    ReplyDelete
  8. dah lama tak beli magazine huhu

    ReplyDelete
  9. utk fesyen dan make up stuff selalu rujuk pada majalah CLEO.. ^_^ utk Miss V memang lactacyd . Warna biru dan pink :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah