Monday, July 22, 2013

Dania dan Puasa


Anak dara comel aku ni...si bam bam..until today masih penuh puasa lagi....
baju raya dah cari...tp baju kurung jer la..very the mengikut arus fesyen u olls...dia pilih Peplum..bukan main lagi selera...mama pun takut nak pakai peplum..
Tahun ni kami berdua pilih purple...mama pun dah beli sehelai jubah dan sehelai baju kurung moden...
baju2 lain nak cari hujung bulan ni...insyaallah if rezeki lebih...
bonus???
ai bukan kerja kerajaan u olls..xde makna bonus2 de...alhamdulillah biz maju sikit..so ada la untuk dania jugak...puasa penuh..dia dah tuntut duit raya..tp aku dah ckp..Dania puasa bukan sebab nak duit raya..tp menjalankan rukun islam..so dia pun dah faham...
semoga kakak dania kuat untuk meneruskan puasa tahun ni...itu doa mama..



9 comments:

  1. Wah kemain yer taste anak dara nie..peplumlg tue..mesti comei bila pakai nanti..tak sabar aunty farah nk tgk..;p

    ReplyDelete
  2. kita ni shopping ala kadar jer..
    tuk budak2 yg kita dahulukan... maklum lah dorg lagi beraya sakan

    ReplyDelete
  3. bagus dania, moga terus kuat demi bulan suci ini ye... in shaa Allah

    ReplyDelete
  4. chayokkk Dania.. puasa penuh tau nanti mama Dania belanja mkn ketupat & rendang dipagi raya.. hehehe

    ReplyDelete
  5. mesti comel dania pakai peplum...moga damia puasa penuh yek...

    ReplyDelete
  6. Wah..tahnaih2.. Moga puasa penuh ea dania..

    ReplyDelete
  7. goooddd girl lah dania....
    wahhh tak sabar nak tengok dia berpeplum ;)
    memang pandai bergaya dia ek sis...

    ReplyDelete
  8. Samalah AS anak OKje pun memilih peplum.... mahal pulak tu..hish!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah