Wednesday, July 24, 2013

Iftar 14 bersama family di Seremban

Semalam as I told u olls...aku balik Seremban. .selain berbuka ngan family aku pi hantar order customer. .dia nk cepat...adat meniaga. .customer di dahulukan....tp tu la...kesian kat blogger Wahida...dari last week plan nk bg handbag dia order by hand..this week pun x dapat..at last dah selamat aku pos bag tu...
Jom citer pasal menu iftar ke 14...

Gulai ikan parang campur petai..knp harus petai? Mak aku suka

telur ikan parang...best...

sup kaki ayam favourite Dania

yang aku request semalam paru berlada

Aneka kuih muih

murtabak daging...

So far best berbuka ramai2...
Abah tanya pagi td..bila lg ko nk balik long? Jumaat la kan as usual...cpt la sampai hari jumaat...Hahahahaha. ..x lalu aku nk mkn bila berbuka sorang2...eceh...tahun lepas boleh plak kan....mengada lebih....

posted from Bloggeroid


14 comments:

  1. iftar kat seremban kat area mane

    ReplyDelete
  2. Seronok balik rumah mak boleh demand2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi....jumaat ni nk demand kari kambing lg...yahoooo

      Delete
  3. bestnyer..
    hebat kan klu masak sendiri.. mcm2 jenis boleh masak

    ReplyDelete
  4. best best best, wah dapat juga paru berlada yang diwar2kan dalam What's App semalam ek? eceh, jeles ni, takper hari ni adik pulak dapat sambal hati ayam goreng yang diidam2kan sangat tu... hu hu hu..hati ayam kalau kat kedai memang adik tak makan, makan yang mama masak jer...itu pun sambal goreng jer...lain2...x jalan...wakakaka...

    hari ni masak apa pulak kakak diva?

    ReplyDelete
  5. paru berlada tu memang fav MB la kalau makan....

    ReplyDelete
  6. wahhhh, tu dia, macam-macam lauk ada.. sabar ye kak.. lagi sehari setengah je hari jumaat :D

    ReplyDelete
  7. untunglah depa dpt mkn sedap2 hehehe
    telur ikan parang tu..k.el x mkn pun telur2 ikan ni dik
    exotic sgt npk hehe

    ReplyDelete
  8. paling sodap masak lomak tolo ikan.... dapppsss

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah