Tuesday, July 23, 2013

Menu Iftar 13 as Orang Bujang


Yeay.hari ni dh puasa ke 14 dah...alhamdulillah puasa aku masih penuh...harap2 dpt penuh la sebulan...
Meh citer menu semalam...berbuka dgn housemate..dh tgh bulan fulus yillek nk mkn kat luar katanya...apa brg mkn sendiri byr...suh la boifren bayar kan? 

Kangkung Ikan Masin

Ayam kampung masak lemak cili api mak bekalkan

Sotong bakar yang x berapa nak ter terbakar..

Hari ni maybe berbuka kat Seremban...sebabnya nk hantar barang handbag org order
Alhamdulillah..order x putus2..ramai yg suka handbag
Sophie paris ni rupanya...
Body mist pun catat sejarah jualan aku paling byk...korang x nak cuba?
Boleh sembur2 kat anak2 korang time raya nanti...
Jap lg aku update body mist sophie paris eh....x mahal de...Rm12.50 sebotol
Ada 4 jenis dan bau...


14 comments:

  1. hahaha oklah tu ada teman berbuka :)
    wow smoga murah rezeki suria bln ramadan ni ea

    ReplyDelete
  2. sis mana nk tgk catalog sophie paris ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah add fb akak kan? Cer tgok kat album tu...ada byk katalog....

      Delete
    2. ok dah tgk. ada yg berkenan. hihi nnt pape sy PM akak eh =)

      Delete
  3. Tengok gambar ni tetiba lapar. Uhhhuuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuatkan iman.....nanti ada yg post quote by UAI kang.. huhuhu....

      Delete
  4. sedapnye.. deqla suka sayur kangkung tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak resepi ke? X yah la...campak2 je pun...

      Delete
  5. nasib baik somban je.. boleh lah ulang2 alik kan SA..

    ReplyDelete
  6. rajin SA masak walaupun bujang...

    kalau sy mmbeli je kot :p

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah