Thursday, July 18, 2013

Menu 3 buah rumah..

Aku ada group whatsaap dgn adik beradik...every day diorang akan post kat group menu berbuka diorang..time tu mmg bengang giler tau...mula la aku nak sedih2...


Menu kat umah mak .. .sedapnya..gulai telur itik, sup Cendawan ngan popiah goreng


Menu rumah Lisa..telur Itik import dari umah mak, tomyam, ngan lauk sampingan


Rumah adik ipar kat Muar...mak oiiiiii....4 org nyer menu...
Meriahnya....

Takpe korang....poyo berlagak eh.....tggu malam besok aku sampai.....
Kasik havoc satu rumah...kasik havoc satu Muar...



20 comments:

  1. adik eka pun selalu post gambo dorang bebuka umah mak. arghhhh tak sukaa.. sedih

    ReplyDelete
  2. hehe jelesssssss lettew..
    esok lepas kojer lariiii balik somban yor.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg jeles giler....SA berbuka sorang2 je...sedih....mmg esok terus balik seremban. ..g besok beli tiket train terus siap2...

      Delete
  3. Hua...semua berbuka makan nasi ek..kitaorang memang x pernah berbuka dgn nasi lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasi tu mmg wajib...x mkn nasi mcm x lengkap

      Delete
  4. Heheheh...jgn mcm tu kak. Tapi menu gulai itik tu, seme sama je. Hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab mak yg bagi adik akak tu...pasal tu sama...

      Delete
  5. wah, sedapnya gulai telur itik tu, sabarkan.. ada beberapa jam je lagi nak hari jumaat. Hehehehe :)

    ReplyDelete
  6. popia n sup cendawan feveret iman.ni buat iman terliurjap 2 nk g beli

    ReplyDelete
  7. bagi gegar itu Muar nok...hahaha...

    ReplyDelete
  8. kalau sue balik lagi havos..mmg best tu..

    ReplyDelete
  9. teringin pulak nak wat gulai itik tu
    cam sedap pulak...hahaha

    ok ok kasi havoc baik pya ok
    selamat balik muar
    leklok balik ea

    ReplyDelete
  10. berbuka puasa ni kan seme napak sedap kan.. :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah