Wednesday, July 24, 2013

Daging Kambing


Apa plak motif aku ambik gambar daging kambing and tayang kat blog ni kan?
siapa antara u olls peminat tegar daging kambing?
aku adalah peminat daging kambing...bukan minat jer.malah cintakan daging kambing...ada orang ckp daging kambing ni hamis..kuat bau dan x sedap...xde maknanya..
pada aku...x kena cara cuci dan x kena cara masak nya sebab tu jadi x sedap kan...
tahun ni insyaallah raya pertama nak buat rendang daging kambing..tengok rezki raya macam mana kan....
open house?
insyaallah...doakan biz aku maju...insyallah aku akan buat open house...lambat lagi kan...
hari ni baru puasa yang ke bape...


20 comments:

  1. anna x minat sangat sebab bila makan banyak mulalah rasa berpeluh2..

    ReplyDelete
  2. deqla kureng la mkn daging kambing.. x terliur pun kalo tgk.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rugi tau deqla...hihihi....dpt kambing golek...huiiii....best...

      Delete
  3. kari kambing, sedap apa.. mak kata kena betul cara basuh dan masaknya, sedap sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup...mmg sgt2 sedap....x leh ditandingi....

      Delete
  4. ya Allah along...kite leh geng la along...lieya pun peminat kambing...segala jenis masakkan lieya suke asalkan kambing....hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay...leh gang....bila buat open house...ada kambing x? Jgn lupa jemput tau...xde kambing pun jemput jugak....Muahaaaaaaahaaa

      Delete
  5. saya suka!! memang gile kambing....lagi2 kalau makan dengan sos black paper jenama life...serius..memang terangkat! try la sos tu...

    ReplyDelete
  6. Kambing panggang saya suka...saya sukaaa... Kari kambing cicah roti suka..suka...

    Jangan lupa jemput akak eh kalau buat open house.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhhh boleh gang...insyaallah x lupa...

      Delete
  7. Replies
    1. Ala..rugi nya. ..akak nk buka kelab pencinta kambing ni...

      Delete
  8. alaaa tak makan daging kambing....pernah juga nak rasa tapi tak tertelan pulak...huhu

    ReplyDelete
  9. dapat plak daging golek.. wallahhhhh
    SA kalau buat open house nnt jemput yo.. ;p

    ReplyDelete
  10. owh kita segeng la minat daging kambing,..feel lain macam tau bila makan daging kambing kan kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah