Monday, June 13, 2016

Emergency Dan Bateri Kereta Kong?Call Aje Bateriku.Com....


Kadang- kadang kita yang ada kereta ni akan alami pelbagai masalah kan?kereta mati tengah jalan tiba-tiba la..terpaksa pulak tolak kereta beramai ramai...itupun kalau ada yg nak tolong..kalau takde? confirm aku yang vogue de vass Ni kena turun tolak sekali..ko bayang pakai baju kurung ke kebaya ke ngan kasut tumit tinggi...tak ke malu..keta kiri kanan hon...ciss bedebah..tebal muka wooo..sib baik cuma bayangan je..kalau Betul..sure mimpi ngeri

kalau orang lelaki akalnyer panjang ye tak..kalau kita yang perempuan ni terus mati akal...time tu la akal tu tak berfungsi..panik pun cepat tiba...lagi haru bila enjin kereta tak boleh start bantai buat drama tamil...drama tamil? yer la drama tamil..call sesapa yang teragak pas tu terus menangis mengongoi...itu aku la...setakat ni aku pernah 2 kali mengalami masalah bateri kong, selain jumper dengan kereta lain sementara waktu pernah jugak towing kereta ke bengkel yang mana menelan belanja yang agak tinggi. 



Bateriku.com Penyelamat Di Kala Emergency 


Masa tu memang tak tau wujudnya Bateriku.com sebab Tak pernah pun terbaca ke atau tertengok iklan Bateriku.com Ni..ye la Aku bukan celik it..baca pun suratkhabar jarang sekali..kalau baca confirm bahagian hiburan je...nak jadi cerita kebetulan adik sepupu aku ada  cerita pasal Bateriku.com ni..Alah masa kejadian tu dah agak lama dah..beberapa tahun lepas..kereta dia breakdown kat area Senawang..Mula-Mula dia inform pomen suruh tukar bateri tapi  yang hairan pomen x tukar bateri terus.. Dia check dulu dgn Bateriku.com. bila crew  sampai Dan check .. katanya "Bateri bole pkai lagi & kita tak charge abg"..Dia pun pelik  tetapi dia sangat berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh staff bateriku.com. servis bagus cepat dan tangkas..

Sejak dari tu contact number Bateriku.com memang Dia Simpan dalam handphone malah bukan dia sahaja yang simpan tapi tiap kali keramaian dan kami berjumpa dia akan cerita kehebatan bateriku.com..Kami semua dipaksa simpan contact number sekiranya berlaku kecemasan....Kalau dah simpan contact number nnt apa2 jadi ngan bateri kereta takde la mati akal lagi..Senang jer..contact bateriku.com

Kadang2 kat office adalah jugak sorang dua member aku tatau langsung bab2 bateri kereta..Aku citer laa serba sikit pasal bateriku.com ..Pastu aku suruh diaorang google laman web bateriku.cok untuk maklumat lanjut..Wahh hasilnya..diaorang cakap .kena simpan ni nombor bateriku.com untuk kemudahan di kemudian hari..Pastu diaorang ckp lagi kat laman web dan juga fb  bateriku.com byk info mnegenai bateri yg selama ni diaorang tak tau..bateri kong pon diaorang tak tahu apa tanda2nya..





Sekarang ni tak perlu nak panik..tak perlu nak menangis tak tentu pasal, tak payah nak ada perasaan cuak..kalau dah masalah bateri kong kena la cari jalan penyelesaiannya...tak kisah la kejadian berlaku di dalam kawasan rumah, di tepi highway atau dimana sahaja, korang boleh call Bateriku.com...serahkan pada yang pakar dan servis terus sampai mengikut area korang tinggal..kalau korang nak tau bateriku.com beroperasi di Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Johor, Melaka, Negeri Sembilan dan Pulau Pinang. Dan dengarnya bateriku.com akan mengembangkan sayap mereka beroperasi ke seluruh Malaysia pada penghujung tahun ini. Hebatkan Bateriku.com?

Kenapa Mesti Memilih Bateriku.com?

  1. Sebuah syarikat berdaftar yang kukuh dan boleh dipercayai




2. Servis yang cepat, penghantaran dan pemasangan percuma



3. Harga serendah dari RM125 HANTAR > PERIKSA > PASANG


call datang ke rumah pun boleh..


servis Bateriku.com tip top

Ramai yang berpuas hati dengan servis Bateriku.com


4. Kalau tak cukup cash dalam dompet boleh jer guna debit card dan jugak kredit card..




So korang yang selalu berhadapan dengan masalah bateri kereta kong secara tiba-tiba? emergency dan tak tahu nak mintak bantuan sesiapa?

Tak perlu pening..Tak perlu runsing..dan yang penting tak perlu nak tolak kereta dah...

BATERIKU.com ada jawapannya..yg pasti servis terbaik dan memuaskan..


Simpan elok-elok no tipon dorang tu...

Hubungi TOLL FREE Bateriku.com :
1-800-22-2324
Atau
012- 245 8027 - Lembah klang
019 - 699 8279 - Johor Bharu
012 - 685 8727 - Negeri Sembilan
018 - 202 6153 - Melaka

Pastikan jugak kredit HP korang ada ye..kalau Dah bermasalah tetiba Takde kredit macam Mana plak nak call Bateriku.com?kan?
#jqngankecamsaya

Alamat : 31, Jalan Utarid U5/11 Mah Sing Industrial Park, 40150 Shah Alam
Telefon : 1-800-22-2324
Whatsapp : 012-245 8027
Fax : 03-78430106
Email : info@bateriku.com
Website URL : www.bateriku.com

7 comments:

  1. terbaik bateriku.com.... servis tip top...

    ReplyDelete
  2. Bateriku.com dekat je dgn mommy, hari tu mommy walk in jimat rm10. Siap menjawab segala persoalan mommy pasal kereta yg melibatkan bateri kong dengan sabar. Buat keje cermat

    ReplyDelete
  3. Senangla nnt kalau ada masalah kereta..bateri kereta kong..Call jer bateriku.com....Pasti diaorang dtg dengan senyum meleret hehehehe..

    ReplyDelete
  4. Lepas ni senang lah kita nak tukar bateri

    ReplyDelete
  5. Moga cepatlah servis nya sampai ke perak. Memang terbaik servis dr bateriku.com ni...

    ReplyDelete
  6. sedang menanti servis ni sampai klate..boleh rekemenkan kat kawan2 nanti..

    ReplyDelete
  7. pasni harap2 ada kat penang
    iols ni bab kete mmg zero haha tau bawak je

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah