Tuesday, June 7, 2016

Hadiah Birthday Dari Boss Sempena Birthday 060616

Assalammualaikum...

Boss aku ni kan tak pernah failed dari berikan aku something yang special tau..ada jer hadiah dia bagi bila ada special occasion dalam hidup aku..dia macam tau je aku punya interest...alhamdulillah aku dapat hadiah dari boss aku En Shaja sempena birthday aku semalam...

Jom tengok apa hadiah aku dapat..


something from ZARA


yeay..its a clutch bag...

Suka..suka..suka...

Suka sangat2...clutch bag dari ZARA Footwear Collection...boleh la guna masa attend apa2 event yang besar kan...bestnya...

Special thanks to Mr Shaja for the lovely gift...really appreciated....for sure i love it very much...

Ada yang bertanya takde sambutan ke...makan- makan besar ke semalam...aku tak sambut birthday la korang...nak plak birthday aku jatuh pada hari pertama berpuasa kan..so better menjalani ibadah puasa dengan khusyuk....

11 comments:

  1. Beruntungnya.. apapapun.. sanah helwah.. :)

    ReplyDelete
  2. stylo clutch nie kak...dah boleh pakai time pegi majlis wedding atau event2 majlis raya nanti..hehehehe

    Regards
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Cantik clutch bag baru Kak SA. Happy belated birthday kak :)

    ReplyDelete
  4. Wah bestnye.. happy besday kak SA.. :)

    ReplyDelete
  5. uyo bestnya boss akak. Selamat hari lahir akak. Moga panjang umur, murah rzki dan diberkati olehNya. Selamat berpuasa utk akk n family

    ReplyDelete
  6. cantik tau.. bestnya kalau birthday dapat hadiah2 yang kita suka.. apapun happy birthday..

    ReplyDelete
  7. amboiii bos depa kerrrlasss uols
    kasi adiah zara lagi uols
    ishhhh iols jeles ni uols
    beruntung uols weiiii

    ReplyDelete
  8. Happy Belated Birthday SA..bestkan bila bos bagi hadiah..Saya pun dapat masa birthday bulan 1 haritu..terharu rasa, bos bagi hadiah.. :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah