Wednesday, June 29, 2016

Selera Plak Diorang Makan Dalam Mangkuk Jamban

Apa nak jadi dh sekarang ni...terlebih hipster ke nie...Astaga.. boleh plak diorang berselera makan dalam macam tu ha...makanan di letakkan dalam mangkuk jamban..kalau aku memang tak la nak makan...


Sedap ceduk lauk eh Kak..


Boleh Senyum lagi tu..


Dh elok2 Makan dalam pinggan nak Makan gak macam Ni...


Tgok no phone macam kat Indonesia

Gambar Sumber FB

Aduhai..boleh diorang happy giler Makan macam Ni ha kat cafe jamban....erkkkk...
Loya plak tekak Aku...Tak yah la nak ubah sangat kan..Konon new style...Konon hipster..diorang tau ke x maksud hipster tu....

Kalau macam Ni la food review..bayar Aku RM700 pun Aku x nak de....rentikan la....


20 comments:

  1. tidakk.....hadoi...nak muntah rasa..erkkkk

    ReplyDelete
  2. memang tak boleh nak hadam lah orang macam ni...tak agak2...nilah kalau dah terlebih idea...

    ReplyDelete
  3. Agak2 la nak hispter pun.. ni sampai bentuk mangkuk tandas guna ni... urrrggghhh!

    ReplyDelete
  4. :O biar betul?! Saya tengok pun dah tak selera... huhuhu

    ReplyDelete
  5. Yakkkk!!!!bodo betul depa nih..huhu

    ReplyDelete
  6. walaupun mangkuk tandas tu baru dan bersih tapi oleh kerana kitatahu apa kegunaannya ermmm...baik elakkanlah..PC tengok sahaja pun terus kembang tekak..

    ReplyDelete
  7. tgk gaya mcm...yaa..org seberang nun sana.... huhu...ok, nasib baca time siang, x dela rasa lapar..ahhahahahaa

    ReplyDelete
  8. yang tengok ni pun kmebang abes apa yang ada..

    ReplyDelete
  9. tgk gaya pun dh tau kt indon kak.... tak mustahil mana2 yg hipster2 kt malaysia akan tiru jgk...
    mmg geli lah, tak dpt nk terima akal

    ReplyDelete
  10. memang xselera kalau mkn dalam ni.. T.T

    ReplyDelete
  11. manusia sekarang nie..makin lama makin pelik dan ganjil.

    ReplyDelete
  12. adoi tolonglah geli gila. tetap dipanggil mangkok jamban dan terbayang terapung2 eiii

    ReplyDelete
  13. kembang tekak..uwekkkkk.xbleh blah kan..heee

    ReplyDelete
  14. Makin negara maju, makin pelik perangai.

    ReplyDelete
  15. Pelik2 sungguh laaa perangai orang sekarang ya..

    ReplyDelete
  16. pelik lah...apa la perasaan diaorg menceduk makanan daripada mangkuk jamban....huhu

    ReplyDelete
  17. Geli gila.. melampau-lampau lak dianye hipster..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah