Tuesday, June 7, 2016

IG Suriaamanda Kena Boom oleh blogger El- Darwina

Rajin betul blogger sorang ni ha...terkejut aku bila kena boom macam ni...suka tau...hehehe...itu tandanya support dari rakan blogger kan...El Darwina merupakan blogger utara yang aku kenal lama dah..aktif dalam dunia blogging..selalu datang singgah blog aku masa aku belum aktif blogging..maksud aku tak aktif join mana- mana event..Kak El ni ada ramai anak dara kalau tak salah..aku suka anak- anak dara dia sebab semua berambut panjang dan curly...heheheh...




abaikan susunan gambar tak teratur..



Korang...jom kenal dengan blogger EL ni...seronok meramai-ramaikan rakan blogger dan memeriahkan lagi persahabatan alam maya ni kan...orang tua- tua cakap berkawan biar beribu kan...mana tau pi utara sesat barat ada jugak orang yang kita kenal boleh mintak tolong...
kan?



8 comments:

  1. Rajinnya boom. Panjang senarai tu :D

    ReplyDelete
  2. rajinnya kawan Eyda sorang tu ya, mengebom IG kak SA..

    ReplyDelete
  3. tudia sekali depa wat entry khas tuk kami
    kami sgt seronok tau dak..hahaha
    thanks SA..sama2 kita sepot each other kan hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan El, dalam dunia blogging nih kenalah saling sokong menyokong.. barulah seronok..

      Delete
  4. Amboi El..sakan aih..kalau nak beli tiffin comey2 El bleh bagi rega morah2..Cantik2 plok tu.( tumpang pomot) hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. sejak bila jadi promoter nih murni?

      Delete
  5. Wah rajinnya..tahniah tahniah..bukan senang tau org nak bagi like katbgambar kita kan aki kan ..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah