Thursday, June 16, 2016

Allah..Selamatkan Bondaku..

Sebak mengiringi Mak ke Dewan pembedahan..Kami adik beradik dan ipar duai dengan semangat yg hampir rapuh mengiringi Mak..Mak nampak tenang tapi dalam hati Tak siapa tahu..bergenang airmatanya tatkala kami semua memberi kata2 peransang..ampun maaf dipinta..semoga Mak kuat semoga semangat Mak berlipat ganda..sejurus lepas Mak ditolak masuk ke Dewan Pembedahan..berjurai airmata kami...
Ya Allah perasaan yang macam ni yang Aku tak suka tetapi perlu kami hadapi...ikutkan tak boleh langsung ambil gambar tapi adik ipar aku cekap...hanya ini yang terbaik yg dapat aku abadikan dalam diary maya aku ni...


Jauh rupanya Dewan bedah


Sejuk macam air batu..kena pakai jaket..adik Aku tanya dejak bila ko bawak motor..Ingat naik motor je ke bleh pakai jaket kulit


Mak get ready nak masuk Dewan bedah..

Part yg paling sebak nak cerita..taklimat untuk keluarga di beri, kami di beri masa untuk salam dan cium Mak..ampun maaf dipinta...cuak memang cuak tapi harus kami hadapi..kami mahukan yang terbaik buat Mak.....Anggaran masa operation 5 jam..seksanya sebuah penantian..betul kata pujangga..penantian satu penyiksaan..
Semoga Allah permudahkan pembedahan dan segala urusan Mak...
Amin....

Mohon kawan- kawan doakan untuk Mak..


17 comments:

  1. Allahu...SA..Please kuatkan semangat untuk dia...Moga semuanya berjalan lancar...

    ReplyDelete
  2. Semoga mak akak cepat sembuh yea.

    ReplyDelete
  3. Semoga mak akk selamat menjalani pembedahan.. Semoga segalanya berjalan lancar.. InshaAllah

    ReplyDelete
  4. Moga Allah permudahkan urusan mak dan seluruh family awak SA.....
    Mau tak sebak, saya baca ni pun dapat rasa perasaan sebak awak adik beradik tu. Yelah kan, mak awak tu nampak aje tenang, kat dalam hanya dia aje yang tahu...

    ReplyDelete
  5. semoga Allah permudahkan urusan pembedahan ni...
    banyakkan berdoa dan terus berdoa...
    semoga mak cepat sembuh hendaknya...

    ReplyDelete
  6. be strong SA
    semoga dipermudahkan semuanya amin

    ReplyDelete
  7. Allahuakbar .. SA kena kuat ... Teruskan berdoa ... Semoga dipermudahkan segala urusan ...

    ReplyDelete
  8. Kakak dpt rasakan debaran dan sebaknya melihat moment itu SA
    Semoga setiap doa anak-cucu, sahabat handai didengariNya.
    Kakak turut mendoakan dari jauh. Amin..

    ReplyDelete
  9. semoga semuanya baik-baik je kak

    ReplyDelete
  10. semoga semua berjalan lancar kak,
    dugaan dan ujian untuk akak dan family.
    besar manfaat tu.
    tambah2 pulan puasa.
    menunggu berita gembira dari akak.

    ReplyDelete
  11. semoga Allah permudahkan segala urusan..Aamiiin!! Semoga ahli keluarga dan SA tabah menempuh ujian Allah ini..

    ReplyDelete
  12. Semoga dipermudahkan kak. Sedihnya kalau eka ada dalam situasi akak. Tapi takpa, moga semua selamat. Pak mertua pon pernah operation jantung di ijn. ALhamdulillah sihat dah

    ReplyDelete
  13. Ya Allahu..
    Akak pernah merasainya SA..
    Sebak betul masa taklimat tu..
    Sabar dan doa banyak2 SA..
    Semoga dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  14. Semoga selamat dan dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  15. semoga semuanya berjalan dengan lancar dan mak SA kembali sihat semula, amin

    ReplyDelete
  16. Sebak baca.. Semoga mak SA sembuh semula & sihat seperti sediakala.. Stay string sis.. Kami mendoakan dari jauh..
    RosmizaAli.Com

    ReplyDelete
  17. Syafakillah Mak Kak SA..Moga dipermudahkan segala urusan.. :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah