Wednesday, June 1, 2016

Lunch Semalam Yang So-So Je....

Hi korang..
Hari ni nyer lunch tak up pun...Kita citer lunch yang semalam la..lama x makan ngan kawan opis yg sorang ni..so keluar la kitorang ke NuSentral... Kali ni Outback Steakhouse jadi pilihan..tekak aku memang nak makan steak..tapi sayangnya...steak Tak menepati citarasa..Aku ni dah biasa Makan steak kat tempat lain..so Aku leh bezakan Mana yg best..mana yang kureng..so...steak kat Outback ni pada aku so so je...boleh la makan bukan takleh makan langsung..cuma ada yg kurang, tak macam yg biasa aku makan kat tempat lain..eh..ni komen ikhlas tau..bukan aku saje nak poyo berlagak..


Bergambar dulu dengan AG...


Sementara tunggu makanan sampai..


Dapat Ni complimentary... gelak besar Aku ngan AG...roti hitam dibaginya kitorang...


Tapi..Jangan pandang pada hitam roti ni yer...rasa dia perfect...sedap...tak sedar habis kitorang makan


Ribeye Steak medium well


Aku rasa diorang grill x betul..ke sebab ada yang kurang...Entah la...untuk steak ni aku Cuma bleh bagi 2/5 bintang je


Air free flow Ice Lemon Tea...

Itu la citer lunch semalam...semangat nak pi Makan steak..Tp tak puas pun makan Hahaha...thanks AG sebab sudi makan ngan akak semalam...next kita lunch sama lagi...
Next week dh puasa kan...


18 comments:

  1. roti hitam je la yang sedap ye SA?heheh

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Nampak sedap...so so je sebenarnya... boleh Makan Cuma macam ada yg kurang

      Delete
  3. tk komplen ke steak tu..mcm tk brp masak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pilih medium well..suka juicy2 Tp ada lg Benda yg kurang

      Delete
  4. muka AG tak clear lah...
    tak puas hati kan kalau dapat makanan tak menepati citarasa, dah lah tahap teringin sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg saje x nak nampak clear..Dia segan

      Delete
  5. memang terliur lah tgk ribeye steak tu!
    tapi saya tgk macam semi-medium well je...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak macam half medium well ntah la..maybe sebab tu kot jd mcm so so je

      Delete
  6. Salam, hai akak...apa khabar? Haha sory, mmg lama tak update blog and BW..hihi
    btw,nampak sedap je roti dgn steak tu..tp rupanya 2.5 je ye steak nya..haha nasib lah kak..tp harga mesti mahal jugak tu kan?

    ReplyDelete
  7. Tentu puaskan dapat lunch sedap-sedap. :)

    ReplyDelete
  8. next visit , akak kena gitaw well cook la steak tu mesti sedap nya

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah