Wednesday, June 29, 2016

Menu Berbuka Ramadhan 21

Sejak mak dalam hospital blog aku xde la citer lain kan...sure korang boring ye tak...Aku malas nak angkut laptop pi spital..mana nak layan mak aku lagi..dapat update pun bila mak tido,tido mak pun x tenteram..x lena sebab mak x leh bernafas..
Buat masa Ni x banyak bahan utk blog Aku nak plak Aku menghadapi masalah ngan blog Ni...Sejak tukar domain semua entry Aku lambat update kat timeline..so page views Aku pun jatuh merudum..apatah lagi unique visitor..takpe la...biar la dulu

Jom tengok menu Ramadhan ke 21 Aku...


Kari kambing


Hati ayam goreng berlada


Kangkung belacan


Sup Kepala Ikan jenahak untuk Mak 

That's all for now..mohon jasa baik korang doakan Mak Aku...tengok gaya memang Tak dapat keluar ward Raya nie..beraya kat spital la nampaknya..takpe dugaan bulan puasa kan....


7 comments:

  1. Saya doakan moga mak SA cepat sembuh. Moga segala urusan dipermudahkan Allah.

    Lauk pauk semua nampak sedap!

    ReplyDelete
  2. Klau hati dah runsing, selera pun hilang walaupun dihidangkan dengan makanan yang sedap

    ReplyDelete
  3. Takpe kak ..insyaallah dipermudahkan segala urusan akak

    ReplyDelete
  4. Kari kambing tu win.. lama x makan.. cam nak gi cari je..

    ReplyDelete
  5. moga semua urusan dipermudahkan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah