Wednesday, June 8, 2016

Widget Top Komentators Kembali Lagi Di Blog Suriaamanda


Punya la lama aku kehilangan widget Top Komentator ni..ntah macam mana ntah tetiba dapat balik...seronoknya...hampir setahun dah kot widget ni dah takde kat blog aku...malas aku nak godek2 apps lain...
Memandangkan widget ni dah ada kembali, korang nak aku buat segmen TOP KOMENTATOR lagi tak? Kalau korang rasa nak, aku boleh kekalkana semula..tapi bermula bulan ni la...terbuka buat semua bloggers dan followers aku...syaratnya cuma perlu follow blog aku ni jer...



Korang nampak tak ada 10 nama termasuk nama aku...lepas ni aku nak ubah..aku cuma tak tau macam mana nak buang nama aku tu...ada yang tau tak...kalau aku still x leh buang..aku akan jadikan bilangan kat widget tu 11 nama, baru adil kan...tolak nama aku tinggal 10 nama dan aku cari 5 pemenang setiap bulan bermula bulan ni...hadiahnya aku akan kirim selepas pengumuman di buat...1 hadiah utama dan 4 hadiah saguhati...

So korang dah boleh mula komen kat blog aku ni....

Hadiah utama bulan ni aku akan bagi sebuah novel...4 hadiah lagi aku akan cari...

haa..tunggu apa lagi....jom komen banyak2....

13 comments:

  1. dah cuba edit kat widget tu tak SA.

    ReplyDelete
  2. wow..menarik..ehem..ehem..nk jadi TOP setiap masa.

    ReplyDelete
  3. Hai! Salam 3 Ramadhan! Blog kite pon hari tu hilang widget ni.. Ni tak perasan kot dah ada balik.. Nak gi usha japla kot2 dah wujud balik.. Hehe..😁

    ReplyDelete
  4. Kena usaha jadi top komentor ni..hehe

    ReplyDelete
  5. wah nama kita pun listed lah kak. hehehe

    ReplyDelete
  6. Kak SA cuba bukak widget tu kan dia ada list nama top komentar lepas tu ada yg except kalau tak silap. Yang except tu letak nama akak. Nani pernah buat dulu sekarang dah tak guna lupa sudah.

    ReplyDelete
  7. ada kena ubah kat dia nyer coding tu.. kalau tak salah, except link kak SA.. pernah buat sekali, tapi dah lupa..

    ReplyDelete
  8. nampaknya kena rajin mengomen kat sini laa nak jadi top komentar..

    ReplyDelete
  9. wahh..nak jadi top komentatr la..hee

    ReplyDelete
  10. wah bagos ni...kalau satu entry akak komen sampai 20 aci tak...hahahaha...larikkkkkk :p

    ReplyDelete
  11. tiba tiba saya kembali, bahahaha~ nakk..huhu~

    ReplyDelete
  12. Wah ..bagus2 ...nnt nak komen hahahha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah