Thursday, June 2, 2016

Golden Rose Matte Lipstick Best!!

Hi korangggg...
Sapa x suka lipstick..semua wanita suka..aku antaranya..suka sangat dengan lipstick..Sekarang fenomena matte lipstick..sebelum ni aku belasah je apa jenama pun..but Sekarang suka jenama Golden Rose ni
Warna dia semua cantik dan harga pun reasonable..memandangkan harga Dan warna semua cantik..banyak yg sold out..Sib baik dapat grab 2 kaler Ni..


Koleksi baru jenama ni ada 2 ni je


Cantik Tak?

Harga 2 batang lipstick Ni RM56 termasuk Gst
Kat mana nak cari?
Aku beli ni kat butik dia di Sunway Putra Mall..dh lupa level mana...
Jangan Risau..korang boleh beli online jugak..
Sila terjah www.goldenrose.com.my

Selamat mencuba ye...


9 comments:

  1. Macam best pula kaler lipstick tu

    ReplyDelete
  2. Betullah kalau dah perempuan dgn alat solek tak boleh dipisahkan
    Sekarang memang trend matte colour. Tak berkilat sangat tapi tahan lama.

    ReplyDelete
  3. Suka lah lipstick yang kanan tu. Warna macam soft aje. Hehehe :D

    ReplyDelete
  4. Lipstik masih ada lagi...
    selalunya nieyl akan pakai 1 sampai abis..baru beli baru..:)

    ReplyDelete
  5. Warna dia cantik tapi ai tak pernah tukar jenama.. setia pada yang satu.. ekekeke..

    ReplyDelete
  6. Salam, hmmm entahlah, sy suka lipstick...tp bibir sy jenis yg cepat kering dan bibir atas agak gelap berbanding bibir bawah..so rasa mcm tak kena bila nak pakai lipstick..jeles betul tgk org yg original bibir mmg warna natural, calit sikit lipstick je dah cantik..huwaaa T_T

    ReplyDelete
  7. nak lipstik gak..dh cakap ngan suami..tapi die suruh habiskan mana yang ada dulu..memang berabadla nak habis..hahaa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah