Wednesday, December 7, 2016

Lunch Dominos Pizza Sambil Berkelah Di Car Porch

Hi korang...pernah merasa berkelah depan rumah kat car porch? Tak pernah?haaaaa...sesekali ok la seronok...hahaha...kisahnya aku pi redeem Dominos Pizza...saje nak tukar selera malas nak makan nasi sebab dalam proses nak kurangkan sikit berat badan ni...so..decide makan pizza je...redeem voucher free pas tu tambah la lagi sikit item...orang paling seronok dan happy giler si Kakak Dania dan Qhaira la...x caya jom tgok gambar.....


While mama ngan mommy order...


Diorang berdua menunggu...excited a bit...si Qhaira ingat makan kat situ..rupanya mama beli bungkus..hehehhe....


Selfie jap ngan anak dara kesayangan


Korang tgok....geram tgok si Qhaira tu ha..buat muka plak..cubaan nak kenyit mata la konon...


Tgok...dia buat muka lagi....


Masa ni dia cakap...Mama...Dida lapar....cepat laaaaa...


Budak curly hair ni mmg sentiasa buat mama geram..


Total damage


Berkelahlah kami depan car porch....ekceli mak abah pi Econsave..punya la lama...kesian kitorang...terpaksa makan kat luar sebab lupa bawak kunci.....tu diorang berlakon je lebih tu....


So far okey jer sebenarnya....sesekali lupa baeak kunci kan..selalunya aku bawak handbag..tp sebab malas sangat masa tu terus capai bag duit je...x suka plak nak bawak bag...berbeban plak kang...lagipun nak pergi kejap je....
Eh..seronok sebenarnya berkelah kat depan car porch tau...tak percaya cuba korang buat..
Hahahha....

16 comments:

  1. ee geram ye dgn rambut si kecik tu..comel sgt..
    dulu ms sy kecik teringin nak rambut gitu tauu

    ReplyDelete
  2. anak akak ke tu?? wahh awet muda akak ni :P macam adik bradik je

    ReplyDelete
  3. Alahai kesiannya... nasib baik pintu pagar boleh buka:)

    ReplyDelete
  4. ala comelnya dengan curly hair lagi

    okay lah nasib baik ada porch kete tempat menunggu. kalau apartment house lagi haru,

    ReplyDelete
  5. Best je kan lepak kat car porch ramai2

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete
  6. Bila makan ramai2 mcm ni kat mana2 pun best. Comel lah dak rambut kerinting tu SA.

    ReplyDelete
  7. lama x mkn domino
    domino ni mmg terbaik sedapnya

    ReplyDelete
  8. Dekat luar rumah pun syok jugak kan bila ada Dominos :)

    ReplyDelete
  9. kita rajion beli yg personal tu tp takeaway la ... rm5.90 je skrg ni phd lg murah alih ke phd pulak hahaha

    ReplyDelete
  10. Comelnya si qhaira. By the way makan kat porch tu memang rare hihi

    ReplyDelete
  11. Minat lagi domino dari pizza.. huhu. Tapi dua dua ada kelebihan tersendiri..

    ReplyDelete
  12. Moral of the story.. Kunci jangan lupa bawak.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah